29 Ocak 2017, Pazar 12:45:56

Mürettebat da ülkeye alınmadı

Bazı Ortadoğu ve Afrika ülkelerindeki vatandaşların ABD'ye giriş yasağını kapsayan Trump kararnamesi uçak mürettebatını da kapsıyor.
  • Sen kalk, kendi yağında kavrulan ülkelere git, silah, petrol ticareti yap, karıştır, sonra da siz teröristsiniz diye ülkene alma. O adamlar sana ne yaptı eeeyy CIA ?
  • Kurunun yanında yaşda yanıyor. Orada çalışan mürettebat zaten ekmeği için bir kariyer için çalışıyor. Bunu bilmemezlikten gelmek de bir insanlık suçudur. Her ne olursa olsun çalışan birinin böyle şeylere mağdur kalmaması lazım. Yakında A.B.D' yi bütün Ortadoğu boykot edecek belki de ambargolar gelecek. Bu Dünyanın hakimiyeti ellerine almak istemelerinden başka bir şey değildir...
  • Libya veya. Sudandan dusunsenize ABD ye katma deger olarak ne gidebilir ?
  • ALMAYIN fetö metö var aşırı dinci terör örgütü sizide kandırabilirler malum 3000 fetöcü thy de devam ediyor.. atılmadı. çünkü evet oyu lazım. fetöcüler işlerine devam edebilmek için himmet parasını tetö ye bağladı
  • Gun gelcek herkez ABD boykot vercek, beter olsunlar seytanlar
  • "ne yapsın adam, biz yapmadık da ne oldu?" gibisinden akıl dolu (!) yorumlar yapanların olaya ne kadar sığ baktıkları ortada. tabi ki bir ülke liderinin önceliği kendi ülkesinin çıkarları ve güvenliği olmalı, ona lafım yok ancak bu tarz ayrımcı ve dışlayıcı yaklaşımların tek sonucu normal insanlardan bazılarının da radikalleşmesi olacaktır. terör örgütleri maalesef böyle mağduriyetler üzerinden adam kazanır. buügün ailesinin yanına gidemeyen suriyeli adamın ağladığını gördüm, yazık. ülke içinde kanunlara aykırı eylemleri olduysa bence de derhal göndermek lazım ancak sırf etnik kökeni, inancı yüzünden insanlara suçlu muamelesi yaparsanız, herkesi genellerseniz, muhakkak dünya yeni bir kaosa sürüklenir. ilk örneği bu haber işte, uçuş ekibi ülkeye alınmıyor!..
  • adam verdiği bütün vaatleri tek tek yerine getiriyor. son derece şaşkınım. seçim bittikden sonra vaatlerini unutur, gerçekleştirmez diyordum ama adam harbiden sözünün eriymiş.
  • Ne yapsın adam dünyan tüm teröristler islam ülkelerden islamcı teröristler katliyam yapiyorlar almayacak tahbi
  • Adam hem olduruyor hemde magdur rolunu oynuyor.helal olsun derim, saudilerde daha fazla altlarina yatsin, musluman ulkeleri ABD ye degilde saudi araplaradan emiratlara giris yasagi kosun,gercek hainler bunlardir.
  • Bize yillardir bati medeniyeti diye kakalamaya calistiklari sey bu iste. Dunyanin en medeni ulkesi Turkiye'dir. Batinin bize sadece teknolojisi lazim. Ahlaki , edebi , insanligi ve adaleti yine bizden ogrenecekler.

Bazı Ortadoğu ve Afrika ülkelerindeki vatandaşların ABD'ye giriş yasağını kapsayan Trump kararnamesi uçak mürettebatını da kapsıyor.

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği'nden (IATA) yapılan açıklamada yasak kapsamında bulunan Irak, Libya, Suriye, İran, Sudan, Somali ve Yemen pasaportu taşıyan uçak personelinin de ABD'ye giremediği belirtildi. Uygulamanın Hava Trafiğini olumsuz etkileyeceği açıklandı.

Mürettebat da ülkeye alınmadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

işe bak. ~ 7 yıl önce
Sen kalk, kendi yağında kavrulan ülkelere git, silah, petrol ticareti yap, karıştır, sonra da siz teröristsiniz diye ülkene alma. O adamlar sana ne yaptı eeeyy CIA ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK ~ 7 yıl önce
Kurunun yanında yaşda yanıyor. Orada çalışan mürettebat zaten ekmeği için bir kariyer için çalışıyor. Bunu bilmemezlikten gelmek de bir insanlık suçudur. Her ne olursa olsun çalışan birinin böyle şeylere mağdur kalmaması lazım. Yakında A.B.D' yi bütün Ortadoğu boykot edecek belki de ambargolar gelecek. Bu Dünyanın hakimiyeti ellerine almak istemelerinden başka bir şey değildir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayrullah ~ 7 yıl önce
Libya veya. Sudandan dusunsenize ABD ye katma deger olarak ne gidebilir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy yi de ~ 7 yıl önce
ALMAYIN fetö metö var aşırı dinci terör örgütü sizide kandırabilirler malum 3000 fetöcü thy de devam ediyor.. atılmadı. çünkü evet oyu lazım. fetöcüler işlerine devam edebilmek için himmet parasını tetö ye bağladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ulan ~ 7 yıl önce
isiniz gücünüz iftira ve yalan olmus o 3000 kisiden helallik alman gerekecek eger bir kisi bile sucsuzsa .. sen kendi insanini düsman yapmissin allahin anerikalisi sana yapmis cok mu. allahim gercek müslümanligi bize göster rabbim. okuyup anlamayi nasip et
anti AMERIKA ~ 7 yıl önce
Gun gelcek herkez ABD boykot vercek, beter olsunlar seytanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 7 yıl önce
"ne yapsın adam, biz yapmadık da ne oldu?" gibisinden akıl dolu (!) yorumlar yapanların olaya ne kadar sığ baktıkları ortada. tabi ki bir ülke liderinin önceliği kendi ülkesinin çıkarları ve güvenliği olmalı, ona lafım yok ancak bu tarz ayrımcı ve dışlayıcı yaklaşımların tek sonucu normal insanlardan bazılarının da radikalleşmesi olacaktır. terör örgütleri maalesef böyle mağduriyetler üzerinden adam kazanır. buügün ailesinin yanına gidemeyen suriyeli adamın ağladığını gördüm, yazık. ülke içinde kanunlara aykırı eylemleri olduysa bence de derhal göndermek lazım ancak sırf etnik kökeni, inancı yüzünden insanlara suçlu muamelesi yaparsanız, herkesi genellerseniz, muhakkak dünya yeni bir kaosa sürüklenir. ilk örneği bu haber işte, uçuş ekibi ülkeye alınmıyor!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 7 yıl önce
adam verdiği bütün vaatleri tek tek yerine getiriyor. son derece şaşkınım. seçim bittikden sonra vaatlerini unutur, gerçekleştirmez diyordum ama adam harbiden sözünün eriymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 7 yıl önce
Ne yapsın adam dünyan tüm teröristler islam ülkelerden islamcı teröristler katliyam yapiyorlar almayacak tahbi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen de gitme madem ~ 7 yıl önce
Sende algı yemini yutan kültürlü cahillerdensin demek...
Alo ~ 7 yıl önce
Git tatile çık, beynin biraz oksijen alsın. Bu kadar da prematüre, ilkel, saygısız ve seviyesiz olunmaz.
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Adam hem olduruyor hemde magdur rolunu oynuyor.helal olsun derim, saudilerde daha fazla altlarina yatsin, musluman ulkeleri ABD ye degilde saudi araplaradan emiratlara giris yasagi kosun,gercek hainler bunlardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koysun tabi ~ 7 yıl önce
Sana koyar, onlara koyamaz. Yorma kafana
Rumuzsuz Pilot ~ 7 yıl önce
Bize yillardir bati medeniyeti diye kakalamaya calistiklari sey bu iste. Dunyanin en medeni ulkesi Turkiye'dir. Batinin bize sadece teknolojisi lazim. Ahlaki , edebi , insanligi ve adaleti yine bizden ogrenecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumusuz Pilot'a ~ 7 yıl önce
Doğru ya, gerçekten hak veriyorum size. Ahlak ve edebi yi bizden öğrenecekler. Bir özet geçelim. Site de oturan kaç tane komşunuzu tanıyorsunuz? Alış veriş de aceleniz olmadığı halde, sıra kapmak için can havli ile yarışan kaç tane insan var çevreniz de? Eliniz poşet dolu ilken, size kaç kişi 2 saniye beklememek için çarpıyor? Okul çağın da olan, ve trafik de karşıdan karşıya geçecek olan bir çocuğun önün den geçebilmek için vites düşüren kaç kisi tanıyorsunuz? Vs gibi sorular kendinize sorduğunuz da acaba sadece teknolojisine ihtiyacımız mı var, soruyu kendiniz çevağlamış olursunuz.... saygılarımı sunarım
Rumuzsuz Pilot ~ 7 yıl önce
Bana cvp yazan kardese cevap veriyorum. Saydigin ozellikler insanimizin (maalesef) kültürel seviyesinin dusuk olmasindan kaynaklaniyor. Sen kisi bazli konusmussun. Ben ise devlet acisindan , devletin insanlara verdigi deger , haklar ve hurriyetler acisindan soyledim bunu. Sen ise olayi kisiler arasi iliskilerle orneklendirmissin. Ki bu olayda da abd devletinin kisitladigi ozgurluk var. Amerika halkinin birbiriyle olan iliskisi degil. Onu bilahare konusuruz kardes.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000