18 Nisan 2008, Cuma 17:06:40

Murat Ersoy'dan sıcak açıklamalar

Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, uçak yolculuğu yapanların giderek arttığını söyledi. Önceden uçağı belli başlı işadamlarının tercih ettiğini belirten Ersoy, artık her kesimin binmeye başladığını kaydetti.

1999 yılında açılan Uşak Havaalanı'nda İstanbul-Uşak seferi için bir kişiden 250 dolar alındığını hatırlatan Ersoy, şu anda bunun 50 dolara düştüğünü vurguladı. Yaklaşık bir yıl önce kapalı olan havaalanında ilk etapta haftada üç, daha sonra dört, beş ve altı sefer koyduklarını belirten Ersoy, bunda talebin etkili olduğunu söyledi. Otobüsle saatlerce yolculuk yaptıktan sonra çalışmanın çok zor olduğunu kaydeden Murat Ersoy, sabah erken saatlerde 30 dakika uçak yolculuğuyla herkesin dinç ve tok bir şekilde işbaşı yaptığını söyledi.

Basın mensuplarına İstanbul'da bir gezi programı düzenleyen Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy'a, Uşak Belediyesi tarafından fahri hemşerilik beratı verilmişti. Basın mensuplarından çok büyük destek geldiğini belirten Ersoy, "Uşak'ta görevli basın mensubu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Onlara öncelikle uçakla yolculuğun ne kadar rahat olduğunu göstermek istedik. Bu sebeple gezi programı düzenledik. İnsanlarımızın çoğu, uçak yolculuğunun ucuz ve rahat olduğunu bilmiyor. Bunu bildirmek yine basın mensuplarına düşüyor. Uşaklılar uçağına sahip çıkmalı." dedi

Atlas Jet'in yaş ortalaması 1.5 olan uçaklarıyla personelini kendileri eğittiklerini anlatan Murat Ersoy, yabancı pilotlara da eğitim verdiklerini, Almanya, İtalya, Fransa gibi ülkelerin pilotlarını yetiştirdiklerini söyledi. Her yıl askeriyeden 100 pilotun emekliye ayrıldığını ifade eden Ersoy, personelin çoğunluğunu bu emeklilerin oluşturduğunu sözlerine ekledi. İşadamlarına yönelik kombine bilet satışı kampanyasının da gündemlerinde olduğunu hatırlatan Ersoy, en yakın zamanda başlayacaklarını kaydetti.

Murat Ersoy'dan sıcak açıklamalar

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000