27 Eylül 2009, Pazar 12:12:05

Münih'te uçuşa yasak bölge

Almanya’ya yönelik artan terör tehditleri üzerine, Münih kentinde Ekim Şenliği’nin (Oktoberfest) düzenlediği bölge üzerinde uçuşlar yasaklandı.
  • oktoberfest te tehlike havada degil yerde.daha dün aksam oradaydim.litrelik satilan biralardan 2 tane icenler o kadar tehlikeli oluyorlarki.dün gece münih sokaklari ayakta duramayan.yerlere pisleyen,bagiran,arabalarin önüne kendini atan insanlarla doluydu.

31 hektarlık şenlik alanını kapsayan bölge üzerindeki uçuş yasağı, 4 Ekim tarihine kadar geçerli olacak. Geleneksel Ekim Şenliği’ne her yıl Almanya içinden ve yurtdışından yaklaşık 6 milyon ziyaretçi katılıyor.

Almanya'da bugünkü genel seçimler öncesinde radikal İslamcı internet sitelerinde yayınlanan terör tehditleri, ülke çapında güvenlik önlemlerinin sıkılaştırılmasına yol açmıştı.

(Deutsche Welle)

Münih'te uçuşa yasak bölge

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
oktoberfest te tehlike havada degil yerde.daha dün aksam oradaydim.litrelik satilan biralardan 2 tane icenler o kadar tehlikeli oluyorlarki.dün gece münih sokaklari ayakta duramayan.yerlere pisleyen,bagiran,arabalarin önüne kendini atan insanlarla doluydu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000