08 Ağustos 2012, Çarşamba 08:40:21

MÜNİH HAVALİMANI'NDA İLGİNÇ TECRÜBE!

Münih Havalimanı alanına kurulan suni bir havuzda oluşturulan dalgalarda kendine güvenen vatandaşlar dilediğince sörf yapabiliyor...
  • bizde bu havuzu kursalar içinde çikolata bisküvi kağıtları , çöpleri yüzerdi
  • Bizde de kurulsaya böyle şeyler önünde de AHL taksicileri kavga etse ne güzel olur tam hollywood film seti gibi e iyi ya işte turistlerin ilgisini çeker ama ayrıca bizde bu tip şeyler günah kategorisine girdiği için çarşafla zemzem suyu ile doldurulmuş küvete girmek en uygunu bence..

Münih Havalimanı alanına kurulan suni bir havuzda oluşturulan dalgalarda kendine güvenen vatandaşlar dilediğince sörf yapabiliyor.

Havalimanı yetkilileri Güneşli havayı da fırsat bilerek 'Surf & Style' adlı etkinliği başlattı. 180 metrekarelik havuzda uzman sörfçülerin yanı sıra acemiler de heyecan yaşayabiliyor. (Haberler)

MÜNİH HAVALİMANI'NDA İLGİNÇ TECRÜBE!

Yorumlar

leman ~ 12 yıl önce
bizde bu havuzu kursalar içinde çikolata bisküvi kağıtları , çöpleri yüzerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani bana ~ 12 yıl önce
Bizde de kurulsaya böyle şeyler önünde de AHL taksicileri kavga etse ne güzel olur tam hollywood film seti gibi e iyi ya işte turistlerin ilgisini çeker ama ayrıca bizde bu tip şeyler günah kategorisine girdiği için çarşafla zemzem suyu ile doldurulmuş küvete girmek en uygunu bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000