09 Kasım 2011, Çarşamba 07:25:05

MÜNİH HAVAALANI'NDA TÜRK MÜHENDİS DAMGASI

Günden güne gelişen Münih Havalimanı`nı, dünyanın en büyük havalimanı fuarı sayılan Inter Airport Europe`ta Tuncay Deniz adlı bir Türk mühendis temsil etti
  • iste istanbula böyle bir havalimani lazim saatte 90 ucagin inis kalkis yapabilecegi,pistleri 4000 m olan bir havalimani.
Bavyera`nın başkenti Münih`te dört gün süren ve dünyanın en büyük havalimanı fuarı sayılan 18. Inter Airport Europe sona erdi.

İki yılda bir yapılan fuara bu yıl 34 ülkeden 606 firma katıldı. Türkiye`den beş firmanın katıldığı fuarda, Avrupa`nın yedinci büyük havalimanı olan Münih Havalimanı`nı Tuncay Deniz aldı bir Türk uçak mühendisi temsil etti.

Deniz, yılda yaklaşık 34 milyon yolcuya hizmet veren ve saatte doksan iniş-kalkış imkanı sağlayabilen dev havalimanının fuardaki standına ziyarete gelen uzmanları bilgilendirdi. Havalimanının iniş-kalkış programını düzenleyen komisyonun tek yabancı kökenli üyesi olan Balıkesirli Deniz, 'yılardır zevkle çalıştığım havalimanın tanıtımında bana güvenilmesi onur verdi. Şirketimi en iyi bir şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu fuarda uzmanı olduğum komisyonda kullandığımız bize özel iniş-kalkış ve gelecek raporları yazılımlarını tanıttım' dedi.
MÜNİH HAVAALANI'NDA TÜRK MÜHENDİS DAMGASI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
iste istanbula böyle bir havalimani lazim saatte 90 ucagin inis kalkis yapabilecegi,pistleri 4000 m olan bir havalimani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000