21 Temmuz 2013, Pazar 06:41:21

MUHALİFLER UÇAK DÜŞÜRDÜ!

Suriye'de Esed'e bağlı güçler ile muhalifler arasında çatışmalar devam ederken muhalifler Halep'te savaş uçağı düşürdüklerini duyurdu.
  • Nedense bu haber yorum tutmuyor :) Suriye´de muhalif filan yoktur, ABD nin, bizim hükümetin ve yandaş medyanın uydurmalarıdır. Suriye de münferit olayları çıkaran bir avuç insan oradan buradan toplama paralı askerlerdir ve amaç Suriye yi bölmektir. UYanın artık arkadaşlar, yandaş medyaya da tepkinizi koyun.
  • Ne muhalifi yahu> Muhalif filan yok, oradan buradan toplama paralı askerleri Suriye yi bölmek için yollamışlar oraya, münferit olaylar çıkartıyorlar. Siz bunlarla uğraşacağınıza PKK nın yaptığı hadiselerden bahsedin. Adamlar ültimatom veriyor, ertesi gün de bizimkiler yanıt veriyorlar. Uyanın arkadaşlar uyanın.

Muhalifler Halep'in Han El Asel bölgesinde yönetime ait Rus yapımı MIG savaş uçağı düşürdüğünü bildirdi. Yapılan açıklamada savaş uçağının ısıya duyarlı füze ile vurulduğu kaydedildi.

Yayınlanan görüntülerde muhaliflerin savaş uçağına uçaksavar füzesi ile ateş ettikleri görülüyor. Ateşlenen uçaksavar füzesinin ardından isabet alan uçakta pilotun paraşüt ile düştüğü görülüyor.

MUHALİFLER UÇAK DÜŞÜRDÜ!

Yorumlar

uyanalım! ~ 11 yıl önce
Nedense bu haber yorum tutmuyor :) Suriye´de muhalif filan yoktur, ABD nin, bizim hükümetin ve yandaş medyanın uydurmalarıdır. Suriye de münferit olayları çıkaran bir avuç insan oradan buradan toplama paralı askerlerdir ve amaç Suriye yi bölmektir. UYanın artık arkadaşlar, yandaş medyaya da tepkinizi koyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uyanın! ~ 11 yıl önce
Ne muhalifi yahu> Muhalif filan yok, oradan buradan toplama paralı askerleri Suriye yi bölmek için yollamışlar oraya, münferit olaylar çıkartıyorlar. Siz bunlarla uğraşacağınıza PKK nın yaptığı hadiselerden bahsedin. Adamlar ültimatom veriyor, ertesi gün de bizimkiler yanıt veriyorlar. Uyanın arkadaşlar uyanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000