29 Nisan 2017, Cumartesi 17:46:34

Muğla uçağındaki tartışma apronda devam etti

Muğla'nın Dalaman İlçesi'ne gece gelen bir uçaktan inen yolcular arasındaki tartışmada, alkollü olduğu belirtilen iki kişi, bir yolcuyu tartakladı.
  • Dalaman ,Bodrum yolcusuda ayri bu cins bu ulkede.Bi kendini begenmislikler bi egolar...Sonradan gormeler! Kendi kendilerini yesinler boyle birakin!
  • Boyle bir durumda olay hemen alkole, yasaklamaya getiriliyor. Ben de iciyorum ama kimseye saldirmiyorum, insanlara satasmiyorum. Hacida birbirine saldiran cemaatciler de alkollumuydu? Once insan olmak onemli.
  • İcki satmaya ucakta da devam edildi. Pegasus'un sucu buyuk. Hem alkollu yolcuları uçaga aldılar, hem ucak kalkmadan kavga cıkardikları halde indirilmediler hemde ustune stoklar bitene kadar alkol sattılar...
  • Loungelarda beleş alkol almanın sonucu
  • O yolculara check in yapanın ve boardlayanın vay haline şimdi...
  • yahu içki içinde evde için sonra da yatin uyuyun bu kadsr nettir..millet içip uçağa biniyor ya da direksiyon başina geçiyor..anlamadik ki..sonra da başkalarini rahatsiz ediyorsunuz..galon galon iç ancak başkalarini rahatsiz edersen o zaman iş değisişir..
  • havacılık geliştikçe taşınan yolcunun da personelinde kalitesi düşüyor maalesef. eskiden bey efendiler hanımefendiler binerdi şimdi 100 lirayı veren mahlukatlar biniyor..
  • Olayı salt alkole bağlamayın. Haklı yere uyaracağınız on ayık adamdan sekizi sanane lan diye yanıt verir halde artık.
  • Ben görevi bırakıyorum zaten hazır pass uçan iki pilot varmış fazladan
  • Nedir bu alkollü yolculardan çektiğimiz. Yok mu bu işe bir yaptırım getirecek insan? Kabin memurları sarhoşların terbiyesizliğini edepsizliğini çekmek zorunda mı?

Dün gece, İstanbul- Dalaman seferini yapan bir havayolu şirketine ait uçaktaki alkollü olduğu belirtilen yolculardan M.D. ve T.K., diğer yolcuları rahatsız ettikleri gerekçesiyle, TV programcısı olan evli ve 2 çocuk babası 48 yaşındaki Mesut Ersan tarafından uyarıldı.

Aralarında havada başlayan tartışma, uçak inince de sürdü. M.D. ve T.K., iddiaya göre, kendilerini uyaran Ersan'ı, uçak indikten sonra, apronda tartakladı. Olaya müdahale eden polis, tarafları karakola götürdü. İfadeleri alınan her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Taraflar işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Mesut Ersan, "Uçağa bindiğimizde şahıslar alkollü idi. İstanbul'dan Dalaman'a gelinceye kadar da uçak içinde taşkın hareketlerde bulundular. Kendilerini uyardım. İndiğimiz zaman da üstüme çullandılar, yardım istedim. Polis gelinceye kadar da üstümü başımı yırtıp, beni darp ettiler. Şikayetçiyim" dedi. (Mynet)

Muğla uçağındaki tartışma apronda devam etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Bu ~ 7 yıl önce
Dalaman ,Bodrum yolcusuda ayri bu cins bu ulkede.Bi kendini begenmislikler bi egolar...Sonradan gormeler! Kendi kendilerini yesinler boyle birakin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konu. ~ 7 yıl önce
Boyle bir durumda olay hemen alkole, yasaklamaya getiriliyor. Ben de iciyorum ama kimseye saldirmiyorum, insanlara satasmiyorum. Hacida birbirine saldiran cemaatciler de alkollumuydu? Once insan olmak onemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Ersan ~ 7 yıl önce
İcki satmaya ucakta da devam edildi. Pegasus'un sucu buyuk. Hem alkollu yolcuları uçaga aldılar, hem ucak kalkmadan kavga cıkardikları halde indirilmediler hemde ustune stoklar bitene kadar alkol sattılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X kişi ~ 7 yıl önce
Merak etmeyin pegasusun sattığı içkiler onları sarhoş edecek kadar ne büyük ne de çok minicik adamlar zaten demlenmiş ..
... ~ 7 yıl önce
Loungelarda beleş alkol almanın sonucu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 7 yıl önce
İcki satmaya ucakta da devam edildi. Pegasus'un sucu buyuk. Hem alkollu yolcuları uçaga aldılar, hem ucak kalkmadan kavga cıkardikları halde indirilmediler hemde ustune stoklar bitene kadar alkol sattılar...
Vay haline ~ 7 yıl önce
O yolculara check in yapanın ve boardlayanın vay haline şimdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaro ~ 7 yıl önce
yahu içki içinde evde için sonra da yatin uyuyun bu kadsr nettir..millet içip uçağa biniyor ya da direksiyon başina geçiyor..anlamadik ki..sonra da başkalarini rahatsiz ediyorsunuz..galon galon iç ancak başkalarini rahatsiz edersen o zaman iş değisişir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 7 yıl önce
havacılık geliştikçe taşınan yolcunun da personelinde kalitesi düşüyor maalesef. eskiden bey efendiler hanımefendiler binerdi şimdi 100 lirayı veren mahlukatlar biniyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zzzzz ~ 7 yıl önce
100 lirayı veren mahlukat demişsin. Maaşını Onlar sayesinde alıyorsun. Madem beğenmiyorsun Git özel jet te uc beyinsiz
Uyarma ~ 7 yıl önce
Olayı salt alkole bağlamayın. Haklı yere uyaracağınız on ayık adamdan sekizi sanane lan diye yanıt verir halde artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 7 yıl önce
Ben görevi bırakıyorum zaten hazır pass uçan iki pilot varmış fazladan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alkollü yolcuları uçağa almayın!!! ~ 7 yıl önce
Nedir bu alkollü yolculardan çektiğimiz. Yok mu bu işe bir yaptırım getirecek insan? Kabin memurları sarhoşların terbiyesizliğini edepsizliğini çekmek zorunda mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Indir o zmn ~ 7 yıl önce
Amirine soyle kaptaniyla konussun indirtsin yolcuyu cok zor degil

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000