21 Eylül 2011, Çarşamba 08:30:12

"MUCİZENİN KEYFİNİ YAŞIYORUZ"

Havayolları Murahhas Azası Yavuz Çizmeci'nin ev sahipliğindeki yemekte bir araya geldiler...
  • asıl olan bu kadar ah alıp hala ortalıkta olmaktır
  • Kardeşim,bu memleket te SSK prim borçlarını ödemiyor diye kimin yakasına yapışmışlar?Yeniden yapılandırma talep ediyorsun iş halloluyor.Banka kredileri desen aynı, vergi borçları desen aynı.Yani memlekette her şey yapanın yanına kar kalıyor.SHGM bu camiada kimin ne mal olduğunu bilmiyor mu yani! Geçmişin kaydı,kuydu tutulmaz mı? Anlaşılan o ki maalesef ve maalesef tutulmuyor. Taaa Ahmet Özal ile ortak kurulan Sultan Havayollarından bugüne gelen bir yolculuk var ortada. Sektörün kural koyucuları,otoriteler, denetleyiciler bu işleri tribünlerden seyirci olarak izliyorlarsa bizlere bir şey yemek düşer sanırım.Yavuz bey'i tebrik etmek gerekir.Bunca yıldır bu sektörün içinde ve bunca yazılana, çizilene rağmen hala dimdik ayakta.Tebrikler.
  • BU ADAMI SEVIN SEVMEYIN AMA TEK GERCEK HAVACILIGA KATKISI OLDUGU KESIN,ELIN X HAVAYOLU BURDA BAKIM GÖRÜP BURAYA PARA BIRAKIYORSA BU ADAM BASARILIDIR.
  • bu sahsa aldanmayın bu kişinın lale devri bitti çekilsin artık kenara birde bunun uye yapıyorlar gitsin artık yoluna nereye giderese
  • bu adamın mucizelerinden muzdarip kitleler var. yeni katılımcılar eskilerden öğrenebilir .aynı çukura iki kez düşmeyin.
  • İpek yolunun keyfini yavuz bey yaşıyor. biz çalışanlar hala maaş bekliyoruz. ayın 21 i olmuş maaşlar ortada yok. ssk ya bile takmışlar. ssk da bunlara takmış. olan çalışana oluyor. maaşlarımızı alamıyoruz. HAKKIMI HELAL EDERSEM ŞEREFSİZİM.
  • Aman aman ne mucize ne mucize Çin'lileri de kendinize benzetip çalışanları kendinize sermaye yapıp havacılık yapmanın adı mucizeyse olmaz olsun ona lanetli mucize denir naletli. Bu güne kadar batırdığın şirketlerde çalışanların senden alacaklarının toplamından 10 mucize yaratılır. Ayıptır ya ayıptır. Önce Çinlilerden alınan paralar nerde onuda bir açıkla tek bir kişinin alacağını ödedinmi?
Zaman'ın haberine göre; Çizmeci, Çırağan Sarayı'ndaki yemekte yaptığı konuşmada, yemeğin adını ''İpekyolu'na ufak bir adım'' koyduklarını belirtti.
 
Çin'de son 20 yılda, Türkiye'de de son 10 yılda yaşanan mucizeyi izlediklerini ifade eden Çizmeci, ''Biz bu iki mucizeyi buluşturmanın keyfini yaşıyoruz'' dedi.
 
Çizmeci, Çinlilerle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçak bakım tesisinde ortak olduklarını, ardından ACT Havayolu ile ortaklık kurarak ismini Mykargo olarak değiştirdiklerini vurgulayarak, ''İleride başka adımlar atmayı planlıyoruz. Umuyorum Türkiye ve Çin'in önde gelen girişimcileri, bu tanışma ile iş birliği için daha ileri tohumlar atarlar'' diye konuştu.
 
Çin'in öncü sermaye gruplarından HNA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Chen Feng de kurdukları ortaklıktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
 
Çin'in önde gelen başarılı iş adamlarının burada bulunduğunu belirten Feng, ''Onları ikna edin. Afrika'ya gideceklerdi. Onlara dedim ki 'Kısa da olsa Türkiye'ye gelelim, bu ülkenin ne olduğunu öğrenelim'. Onların bir kısmı buraya geldi, bir kısmı ise Afrika'da. Onlar buraya gelip sizinle tanışmaktan pişmanlık duymayacaktır'' diye konuştu.
 
Feng, Türkiye ile ikili ilişkilerin günden güne arttığını, iki ülke arasındaki uçak seferlerinin de hem yolcu sayısını hem de iş birliği imkanlarını artıracağını kaydetti.
"MUCİZENİN KEYFİNİ YAŞIYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
asıl olan bu kadar ah alıp hala ortalıkta olmaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardeşim,bu memleket te SSK prim borçlarını ödemiyor diye kimin yakasına yapışmışlar?Yeniden yapılandırma talep ediyorsun iş halloluyor.Banka kredileri desen aynı, vergi borçları desen aynı.Yani memlekette her şey yapanın yanına kar kalıyor.SHGM bu camiada kimin ne mal olduğunu bilmiyor mu yani! Geçmişin kaydı,kuydu tutulmaz mı? Anlaşılan o ki maalesef ve maalesef tutulmuyor. Taaa Ahmet Özal ile ortak kurulan Sultan Havayollarından bugüne gelen bir yolculuk var ortada. Sektörün kural koyucuları,otoriteler, denetleyiciler bu işleri tribünlerden seyirci olarak izliyorlarsa bizlere bir şey yemek düşer sanırım.Yavuz bey'i tebrik etmek gerekir.Bunca yıldır bu sektörün içinde ve bunca yazılana, çizilene rağmen hala dimdik ayakta.Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU ADAMI SEVIN SEVMEYIN AMA TEK GERCEK HAVACILIGA KATKISI OLDUGU KESIN,ELIN X HAVAYOLU BURDA BAKIM GÖRÜP BURAYA PARA BIRAKIYORSA BU ADAM BASARILIDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu sahsa aldanmayın bu kişinın lale devri bitti çekilsin artık kenara birde bunun uye yapıyorlar gitsin artık yoluna nereye giderese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu adamın mucizelerinden muzdarip kitleler var. yeni katılımcılar eskilerden öğrenebilir .aynı çukura iki kez düşmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İpek yolunun keyfini yavuz bey yaşıyor. biz çalışanlar hala maaş bekliyoruz. ayın 21 i olmuş maaşlar ortada yok. ssk ya bile takmışlar. ssk da bunlara takmış. olan çalışana oluyor. maaşlarımızı alamıyoruz. HAKKIMI HELAL EDERSEM ŞEREFSİZİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aman aman ne mucize ne mucize Çin'lileri de kendinize benzetip çalışanları kendinize sermaye yapıp havacılık yapmanın adı mucizeyse olmaz olsun ona lanetli mucize denir naletli. Bu güne kadar batırdığın şirketlerde çalışanların senden alacaklarının toplamından 10 mucize yaratılır. Ayıptır ya ayıptır. Önce Çinlilerden alınan paralar nerde onuda bir açıkla tek bir kişinin alacağını ödedinmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000