14 Temmuz 2009, Salı 08:22:47

Mucize kurtuluşun kahramanına madalya

Okyanusa düşen Yemenia Havayolları'na ait A310 tipi uçaktan 14 yaşındaki Bahia adındaki kız, bir balıkçı sayesinde sağ olarak kurtarılmıştı. Onu kurtaran balıkçıya madalya verildi.
  • Sadece bir madalyami? Insan bir madalyanmmi? O Insanin Geliri Dusuk! Yardim Yapilsa Olmazmi?
  • Artık ölüyorum diyene bir bardak suyun bile verlimediği dunyamızda insanlık adına takılmış çok anlamlı bir madalya olduğunu düşünüyorum.

Okyanus'a düşen ve içerisinde 153 kişinin bulunduğu Yemenia Airlines uçağından sadece 14 yaşında bir kız kurtulmuştu. Uçak okyanusa çakıldıktan sonra 14 yaşındaki Bahia Bakari 13 saat boyunca bir enkaz parçasına tutunarak hayatta kalmayı başarmıştı.

Okyanusa çakılan uçaktan kurtulan tek kişi olduğu için Bahia'nın adı "mucize kıza" çıkmıştı. Fakat o mucizeyi yaratan bir kişi vardı. Kazanın üzerinden iki hafta geçtikten sonra mucizeyi gerçekleştiren adamın adı da açıklandı.

Libouna Matrafi, 43 yaşında ve balıkçılık yapıyor. 14 yaşındaki kızı okyanusun ortasında bularak hayatını kurtarmıştı. Balıkçı Matrafi'nun bu davranışı Fransa Başbakanı Francois Fillon tarafından bir madalya ile ödüllendirildi.

Bahia Bakari

Mucize kurtuluşun kahramanına madalya

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sadece bir madalyami? Insan bir madalyanmmi? O Insanin Geliri Dusuk! Yardim Yapilsa Olmazmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Artık ölüyorum diyene bir bardak suyun bile verlimediği dunyamızda insanlık adına takılmış çok anlamlı bir madalya olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000