05 Şubat 2012, Pazar 15:05:44

MOTORU YANAN UÇAKTAN KURTULDULAR

Bu sabah 8:45'de Kopenhag-Oslo seferini yapması planlanan ve 135 yolcu taşıyan SAS uçağında aralarında Norveç Prensi Hakoon ve eşi Prenses Mette Meri'nin de bulunduğu yolcular büyük bir panik yaşadı.
  • o özel uçakların ve yaşanan saltanatın parasının senin cebinden çıkıyor olması sanırım seni hiç rahatsız etmiyor.kör olmuş gözlerinize ve sulanmış beyninize biran önce acil şifalar dilerim
  • ''işte özelleştirmenin sonu ''
  • maydonoz ben prensin yanına prenses olarak otururum ama senin oturmaya layık oldugun tek yer prensin kucagı
  • Norveç prensi ve prensesi tarifeli uçuyor. Helal olsun valla ne diyim. Teknisyen arkadaş padişah seninde hakkından gelmiş. Senin vergilerinle o padişah olmuş sen burda çeneni pardon parmaklarını yoruyorsun anca.
  • Hemen maydonoz olalım, prensi prensesin yanında mahçup etmeyelim. Filomuzdan hemen bir uçak gönderelim. Globaly olsun mu? Osssuuuunnnn!
  • koca prensin uçagı yokmuymuş bizim padişahtan isteseydi diyenler ne oldu bizim padiaşhın uçagının olması zorunuzamı gitti sevsenizde sevmesenizde o bizim padişahımız sizin gibilerin hakkından gelmesinide çok iyi biliyor ne diyelim padişahım çok yaşa
  • bu olay thyde yaşansaydı ne yönetim kalırdı ne uçak bakım başkanlıgı nede pilot herkezi yerin dibine sokmuşlardı
  • Norwegian geliyor...Hem SAS hem de THY için tehlike..Bir de araplarla ortaklık yaparlarsa...
  • koskoca prens ve prensesin özel uçakları yok herhalde. bir de gelip bizdeki saltanatı görsünler.
  • Norveç prensinin kendi özel uçağı yokmuymuş? Bizim padişahtan rica etselerdi uçaklarından birisini gönderirdi...
Normal bir şekilde piste çıkan ve kalkış için hızlanmaya başlayan uçağın motoru kalkıştan bir süre önce arızalanarak yanmaya başladı. Yolcu kabini siyah dumanla doldu. Son anda durumu fark eden pilot kalkışı iptal etti. Büyük bir panik yaşayan yolcular, kalkış pistinin ortasında hızla acil çıkış kapılarından tahliye edildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan SAS Hava Yolları İletişim Sorumlusu Mikkel Thrane, herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığını belirtti. ''Uçuştan hemen önce motorda arıza çıkınca kabin siyah dumanla doldu. Derhal uçağı durdurma ve yolcuları tahliye etme kararı aldık'' dedi.

Danimarka medyasına konuşan yolculardan Tone Helmersen, ''Kalkıştan hemen önce motordan büyük bir ses geldi ve bir anda durdu. Ardından kabin dumanla doldu. Herkes çok korkmuştu. Uçak durduktan kısa bir süre sonra hostes bir anons yaparak herkesin derhal uçağı terk etmesini söyledi.'' dedi.

Olay esnasında Norveç Prensi Hakoon ve eşi Prenses Mette Meri'nin de uçakta olduğu öğrenildi. 135 yolcu ile birlikte tahliye edilen kraliyet çiftinin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Prens Hakoon ve eşi Prenses Mette Meri'nin Danimarka Prenssesi Mary'nin 40. yaş günü kutlamasına katılmak için dün Danimarka'ya geldiği bildirildi.

PRENSES TWITTER'DAN DUYURDU

Yaşanan olayın ardından Twitter üzerinden bir mesaj yayınlayan Norveç Prensesi Mette Meri, ''Bu sabah beklenenden biraz daha heyecanlı geçti. SAS Hava Yolları'na yolcular herhangi bir zarar görmeden bu olayı atlattığı için teşekkür ederim'' dedi.

Uçağın motorunun neden yandığı araştırılıyor. SAS Hava Yolları tahliye edilen yolcular için yeni bir sefer düzenleyeceği öğrenildi.



(Zaman)
MOTORU YANAN UÇAKTAN KURTULDULAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
o özel uçakların ve yaşanan saltanatın parasının senin cebinden çıkıyor olması sanırım seni hiç rahatsız etmiyor.kör olmuş gözlerinize ve sulanmış beyninize biran önce acil şifalar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
''işte özelleştirmenin sonu ''

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
maydonoz ben prensin yanına prenses olarak otururum ama senin oturmaya layık oldugun tek yer prensin kucagı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Norveç prensi ve prensesi tarifeli uçuyor. Helal olsun valla ne diyim. Teknisyen arkadaş padişah seninde hakkından gelmiş. Senin vergilerinle o padişah olmuş sen burda çeneni pardon parmaklarını yoruyorsun anca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hemen maydonoz olalım, prensi prensesin yanında mahçup etmeyelim. Filomuzdan hemen bir uçak gönderelim. Globaly olsun mu? Osssuuuunnnn!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
koca prensin uçagı yokmuymuş bizim padişahtan isteseydi diyenler ne oldu bizim padiaşhın uçagının olması zorunuzamı gitti sevsenizde sevmesenizde o bizim padişahımız sizin gibilerin hakkından gelmesinide çok iyi biliyor ne diyelim padişahım çok yaşa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu olay thyde yaşansaydı ne yönetim kalırdı ne uçak bakım başkanlıgı nede pilot herkezi yerin dibine sokmuşlardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Norwegian geliyor...Hem SAS hem de THY için tehlike..Bir de araplarla ortaklık yaparlarsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
koskoca prens ve prensesin özel uçakları yok herhalde. bir de gelip bizdeki saltanatı görsünler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Norveç prensinin kendi özel uçağı yokmuymuş? Bizim padişahtan rica etselerdi uçaklarından birisini gönderirdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000