28 Nisan 2011, Perşembe 08:23:33

MOTORU DURAN CESSNA OTOBANA İNDİ

Motoru stop eden Cessna, Montreal’de Paskalya tatilinden dönenlerin doldurduğu otobana acil iniş yaptı
  • HER PİLOT BAŞINA HAVADA GELECEK BİR OLAY SONRASINDA POTANSİYEL BİR KAHRAMANDIR.İSTER ÖLSÜN İSTER ÖLDÜRSÜN FARK ETMEZ.ÖLÜMLE SONUÇLANIRSA BİRDE ŞEHİT LİK MERTEBESİNİ ALIR. NASIL OLSA BEDAVA.ALLAH HERKESİ KAZADAN KORUSUN BU KAHRAMANLIK VE SEHİT LAFLARI KİMSEYE NASİP OLMASIN.
  • Herhangi bir motor arizasi sonucunda pilot herkesin guvenligini gozonunde bulundurarak istedigi yere inis yapma ozgurlugune sahip, yogun binalarla dolu bir sehir ustunde her mahallede bir havaalani olmadigini dusunursek( maalesef yorumcu arkadasin yasadigi il kadar gelismis bir sehir degilmis montreal) bir evin catisindan dalmak yerine otobana inmek en guvenlisi degilmidir, verilen egitimlerde de zaten olasi arizalarda oncelikli tercih yerlerinden biri oldugu ogretiliyormus. Bu arada her sey yasla olsaydi ulkemizinn genc nufusuyla su anda coktan cok farkli bir yerde olmasi gerekmezmiydi? yorum yazarken bir beynimiz oldugunu hatirlayarak yazalim lutfen.
  • kardeşim herkesin kendi elinde ben 18 yaşıma girdigim gün saglık muaynemi alıp okuluma başvurdum. 20 yaşına gelmedende mezun olucam allahın izniyle.
  • Uçağı otobana indiren kişi ne zamandan beri kahraman oluyor? Ya orada zincirleme bir trafik kazasına yol açsaydı. Sonuçta kendi canını kurtarmak için oraya indi, kahramanlık bu değildir. Ha, tebrik ederim 21 yaşındaki biri için büyük başarı, kırıma uğrumasından iyidir. Geçmiş olsun.
  • bizim okullarda olanlar 30 yaş üstü ağır abılerımız! adamlar 21 yasında pılotluk eğitimi alıyo
  • Kahramannnnnnnnnn :) aslanım benim . :)
Kanada'nın Montreal kentinde Paskalya tatilinden dönenlerin doldurduğu otobana acil iniş yapan Cessna, panik yarattı. Mucize eseri kimsenin yaralanmadığı olayda, Cessna model uçağı otobana indirmeyi başaran öğrenci pilot Ugo Derouet, kahraman ilan edildi. Uçakta kendisi ile birlikte 3 kişinin daha bulunduğunu belirten 21 yaşındaki Derouet, "Motor durdu ve acil iniş yapmam gerekiyordu. En iyi seçenek otobandı. Düşünmeye zaman yoktu" dedi.


MOTORU DURAN CESSNA OTOBANA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
HER PİLOT BAŞINA HAVADA GELECEK BİR OLAY SONRASINDA POTANSİYEL BİR KAHRAMANDIR.İSTER ÖLSÜN İSTER ÖLDÜRSÜN FARK ETMEZ.ÖLÜMLE SONUÇLANIRSA BİRDE ŞEHİT LİK MERTEBESİNİ ALIR. NASIL OLSA BEDAVA.ALLAH HERKESİ KAZADAN KORUSUN BU KAHRAMANLIK VE SEHİT LAFLARI KİMSEYE NASİP OLMASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Herhangi bir motor arizasi sonucunda pilot herkesin guvenligini gozonunde bulundurarak istedigi yere inis yapma ozgurlugune sahip, yogun binalarla dolu bir sehir ustunde her mahallede bir havaalani olmadigini dusunursek( maalesef yorumcu arkadasin yasadigi il kadar gelismis bir sehir degilmis montreal) bir evin catisindan dalmak yerine otobana inmek en guvenlisi degilmidir, verilen egitimlerde de zaten olasi arizalarda oncelikli tercih yerlerinden biri oldugu ogretiliyormus. Bu arada her sey yasla olsaydi ulkemizinn genc nufusuyla su anda coktan cok farkli bir yerde olmasi gerekmezmiydi? yorum yazarken bir beynimiz oldugunu hatirlayarak yazalim lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardeşim herkesin kendi elinde ben 18 yaşıma girdigim gün saglık muaynemi alıp okuluma başvurdum. 20 yaşına gelmedende mezun olucam allahın izniyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçağı otobana indiren kişi ne zamandan beri kahraman oluyor? Ya orada zincirleme bir trafik kazasına yol açsaydı. Sonuçta kendi canını kurtarmak için oraya indi, kahramanlık bu değildir. Ha, tebrik ederim 21 yaşındaki biri için büyük başarı, kırıma uğrumasından iyidir. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizim okullarda olanlar 30 yaş üstü ağır abılerımız! adamlar 21 yasında pılotluk eğitimi alıyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kahramannnnnnnnnn :) aslanım benim . :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000