28 Nisan 2013, Pazar 10:15:46

MOSKOVA-İSTANBUL SEFERİNDE YOLCULARA 'TATİL' SÜRPRİZİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜROFED’in Moskova’da organize ettiği teşekkür gecesi sonrasında Türkiye’ye dönüş yapan TÜROFED Yönetimi, uçakta sürpriz bir çekiliş organize ederek 6 çifte Türkiye tatili hediye etti.
  • Allahın Ruslarına 10- 15 günlük tatilleri uçak dahil 1000 USD ye satarlar, biz yerli turiste geceleği 100 USD ye tatil yaptırırlar... Adamlar otelden çıkmaz, HD konsepti ile yer içer 1 TL harcamadan giderler.. Turist sayısı artmışmış. Artsa ne olur. Nicelik değil nitelik gerekli..

Uçakta yapılan çekiliş sonrasında TÜROFED Başkanı Osman Ayık, TÜROFED Başkan Yardımcıları Gülçin Güner ve Mehmet İşler, şanslı çiftlere Alanya, Kemer ve İzmir’de 1 haftalık tatil hediye etti.

Moskova-Antalya uçağında sürpriz bir şekilde yapılan anons sonrasında çekiliş ile kendilerine tatil hediye edileceğini duyan uçak yolcuları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çekilişlerle birlikte büyük coşku yaşayan yolcular her açıklanan ödül sonrasında TÜROFED yönetimini alkış yağmuruna tuttu.

Uçaktaki sürpriz tatil çekilişi hakkında konuşan TÜROFED Başkanı Osman Ayık, “Uçağa binerken böyle bir düşüncemiz yoktu. Uçuş sırasında grubumuzdaki arkadaşlarımızla yaptığımız görüşme sonrasında böyle bir çekiliş yapma kararı aldık. Kaptan ve kabin yetkililerinin de onayını alarak bu çekilişi gerçekleştirdik. Önce 3 çifte tatil hediye etmeyi düşünürken yoğun ilgiden dolayı 6 çifte tatil hediye ettik. Çok güzel ve keyifli bir uçuş oldu. Bu tarz sürprizler gelen misafirlerimiz ve iki ülke açısından güzel bir anı olarak akıllarda kalacaktır” diye konuştu.

MOSKOVA-İSTANBUL SEFERİNDE YOLCULARA 'TATİL' SÜRPRİZİ

Yorumlar

Tatil ~ 11 yıl önce
Allahın Ruslarına 10- 15 günlük tatilleri uçak dahil 1000 USD ye satarlar, biz yerli turiste geceleği 100 USD ye tatil yaptırırlar... Adamlar otelden çıkmaz, HD konsepti ile yer içer 1 TL harcamadan giderler.. Turist sayısı artmışmış. Artsa ne olur. Nicelik değil nitelik gerekli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000