28 Mayıs 2017, Pazar 12:49:39

Moskova-Dalaman uçağı acil iniş yaptı!

Rusya'nın başkenti Moskova'dan Muğla'nın Dalaman ilçesine giden bir yolcu uçağının Krasnodar'a acil iniş yaptığı belirtildi.
  • Ruslar alkolu su gibi icer. O yuzunden olmustur. Derhal yasaklansin. Tartisma da olmaz.
  • Gurbetçidir muhakkak galiba sanırsam
  • Rusların şu uçuştaki yaşattıklarına helal olsun diyorum. Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır sözü bugünlere esinlenmiştir.Ve bugün bende bir vodka içeceğim.
  • Bu ucakta Dalamana sefer yapan biri olarak kavga edenler 3 kisiydi en basta sonra 2 kisiye dustu ve ucak Pashkovskiy'ye inis yapti. Olayin nedeni vodkayi fazla kacirmalari ve birbirine omuz atmalari ile basladi. Zaten Rusya'da kavgalar teke tek oluyor,Turkiye'de ki gibi 5 kisi 1 kisiye saldirmiyor,erkekce kavga var Rusya'da. Turkiye'deki erkekler kız gibi. Elinde silah,sopa ve kalabalik olmadan hava,civa erkeklikleri.

Rusya'nın başkenti Moskova'dan Muğla'nın Dalaman'a gelmek üzere havalanan Vim Airlines'a ait A319-100 tipi yolcu uçağının Krasnodar'a acil iniş yaptığı belirtildi.

Rusya İçişleri Bakanlığı'nın ilgili biriminden yapılan açıklamaya göre, Domodedovo Havalimanı'ndan kalkış yapan VQ-BTL kuyruk tescilli uçakta bulunan iki yolcu arasında yaşanan tartışma nedeniyle uçak, sabah saat 05.30'da Krasnodar Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Tartışma yaşayan iki yolcu uçaktan indirilirken, uçak yaklaşık 3 saatlik bir beklemenin ardından Dalaman'a yeniden hareket etti.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre, NN9303 sefer sayılı uçakta biri sarhoş olduğu ifade edilen iki yolcunun Krasnodar Havalimanı'ndaki polis noktasında ifadeleri alınırken uçağın 11:00 civarında Dalaman Havalimanı'na iniş yaptığı öğrenildi.

Moskova-Dalaman uçağı acil iniş yaptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

B ~ 7 yıl önce
Ruslar alkolu su gibi icer. O yuzunden olmustur. Derhal yasaklansin. Tartisma da olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AMSESB ~ 7 yıl önce
Gurbetçidir muhakkak galiba sanırsam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vodka ~ 7 yıl önce
Rusların şu uçuştaki yaşattıklarına helal olsun diyorum. Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır sözü bugünlere esinlenmiştir.Ve bugün bende bir vodka içeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VIM AVIA ~ 7 yıl önce
Bu ucakta Dalamana sefer yapan biri olarak kavga edenler 3 kisiydi en basta sonra 2 kisiye dustu ve ucak Pashkovskiy'ye inis yapti. Olayin nedeni vodkayi fazla kacirmalari ve birbirine omuz atmalari ile basladi. Zaten Rusya'da kavgalar teke tek oluyor,Turkiye'de ki gibi 5 kisi 1 kisiye saldirmiyor,erkekce kavga var Rusya'da. Turkiye'deki erkekler kız gibi. Elinde silah,sopa ve kalabalik olmadan hava,civa erkeklikleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dlm ~ 7 yıl önce
Daha indigin limani bilmiyon yorum yazıyorsun ucak krasnodar a divert etti
Krasnodar. ~ 7 yıl önce
Krasnodar sehrin ismi. Pashkovskiy havaaalaninin ismi. Tipki Istanbul-Sabiha Gokcen gibi.
Krasnodar ~ 7 yıl önce
Pashkovsky krasnodar havalimanının diğer adıdır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000