30 Aralık 2009, Çarşamba 07:53:11

Moskova'daki yeni terminal sınıfta kaldı!

Rusya'da hava şartları ve yeni yıl yoğunluğu nedeniyle havaalanlarındaki karmaşa sürerken, yolcular özellikle Moskova Şeremetyevo Havaalanı'nda geçen hafta faaliyete giren D Terminali'ndeki aksaklıklardan şikayet ediyor.
  • Peki bu vaziyette SAW sınıfı nasıl geçti ? Bir yolcu anketi yapsanız durumun vehameti net anlaşılır.
  • Bize versinler biz işletiriz

Vesti TV kanalının haberine göre, yeni terminalin modern görüntüsüne rağmen, teknik ve personel hizmetlerindeki yetersizliği en büyük yakınma konusu. İşte Rus yolcuların Şeremetyevo Havaalanı'nın yeni terminali hakkında ilk izlenimleri:

Kanalın internetteki Rus bloglardan derlediği görüşlere göre, yolcular en çok yeni terminaldeki uçuş bilgisi tablolarının anlaşılır olmamasından yakınıyor. Henüz yeni göreve başlayan havayolu personelinin acemiliği, yol gösterme konusundaki yetersizliği de şikayetler arasında.

Geçtiğimiz günlerde yeni terminalden uçan bir yolcu, “Terminale ilk girişinizden itibaren zorluklar başlıyor. Check in işlemlerinizi hangi noktada yaptırmanız gerektiğini anlamanız mümkün değil. Tablolar karmakarışık, neyin nerede olduğu belli değil” derken, diğer bir yolcu ise “Yaklaşık 500 kişinin bilet işlemlerine yalnızca üç görevli bakıyordu. Bazı asansörler bazı katlara inip çıkmıyor, ama bunu belirten bir bilgi yok. Bu da gereksiz zaman kaybına neden oluyor” diye yakındı.

(TürkRus)

Moskova'daki yeni terminal sınıfta kaldı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Peki bu vaziyette SAW sınıfı nasıl geçti ? Bir yolcu anketi yapsanız durumun vehameti net anlaşılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bize versinler biz işletiriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000