04 Mart 2010, Perşembe 07:42:09

Modern jet uçakları 'sinek gibi' uçuyormuş...

Sinekler üzerinde yapılan testlerde ilginç bir sonuç çıktı. Modern jet uçaklarında kullanılan sistemin neredeyse aynısı sineklerde de bulunuyor...
  • Bana ilimden, araştırmalardan, laboratuvardan bahsetmeyin lutfen. Alah (CCCCCCCCCCCCCCC) öyle bir alet ihsan eylemiş k; kağıda dokunduruyorum, eski yazı birşeyler yazıyor; ne yazdığını ne okuyabiliyorum, ne mealllllliyebiliyorum, ne de terrrrrrcüme edebiliyorum. Zihinlere otomatik etki yapıyor; saldıran saldırana. Allah (CCCCCCCCCCC)nin yarattıklarıyla oynamayın lutfen. Rahat bırakın heyvanları. Allah 89 kere tek, 10 kere de çift sıfatlıdır. Neyi nerede nasıl yaratacağını bilmemişmidir?. Hepsi de biz müslümanlar için. (Afedersiniz, araştırmayı gavurlar yapmış. Niye konu edersiniz kardeşim?????)
  • insanın kendi vücudu Allah'ın gücünü ispat için zaten yeter.. bu sineğin kanatları da materyalistlere kapak olsun, ama daha durun sinekteki mucize bu kadarla kalmayacak, sırada 360 derece görüş sistemi var..
  • sinek uçaktan kopya çekmeyeceğine,airfoil ,aoa,hesabı yapmayacağına göre.. ne kalıyor... herhangi bir fizik kitabını alın bakın " evren sıfır hacim ve sonsuz youğunlukta bir patlama oluştu" ile der.. sıfır hacim = yok, yoktan vardeden de Allah ' dır.
  • Heh, çok bilimsel dergi "Sızıntı"ya iyi malzeme çıktı. Anlayanlar anlar.

Rus bilim adamları, sirke sineğinin, saniyede 250 kez kanatlarının açısını değiştirebilen otomatik denge sistemi yardımıyla güçlü rüzgarlarda bile uçuş yönünü değiştirmeden uçabildiğini saptadı. Araştırmaya Leif Ristroph başkanlık etti.

HEDEFTEN ŞAŞMADI!

Kanatlarına 1 mm’lik tel takan bilim adamları sinekleri uçuş sapmalarına zorladı. Ancak sinekler, hedeften şaşmadı. Sirke sineğindeki denge sisteminin, modern jet uçaklarında kullanılan otomatik dengeleme sistemine benzer olduğu bildirildi.

Modern jet uçakları 'sinek gibi' uçuyormuş...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bana ilimden, araştırmalardan, laboratuvardan bahsetmeyin lutfen. Alah (CCCCCCCCCCCCCCC) öyle bir alet ihsan eylemiş k; kağıda dokunduruyorum, eski yazı birşeyler yazıyor; ne yazdığını ne okuyabiliyorum, ne mealllllliyebiliyorum, ne de terrrrrrcüme edebiliyorum. Zihinlere otomatik etki yapıyor; saldıran saldırana. Allah (CCCCCCCCCCC)nin yarattıklarıyla oynamayın lutfen. Rahat bırakın heyvanları. Allah 89 kere tek, 10 kere de çift sıfatlıdır. Neyi nerede nasıl yaratacağını bilmemişmidir?. Hepsi de biz müslümanlar için. (Afedersiniz, araştırmayı gavurlar yapmış. Niye konu edersiniz kardeşim?????)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
insanın kendi vücudu Allah'ın gücünü ispat için zaten yeter.. bu sineğin kanatları da materyalistlere kapak olsun, ama daha durun sinekteki mucize bu kadarla kalmayacak, sırada 360 derece görüş sistemi var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sinek uçaktan kopya çekmeyeceğine,airfoil ,aoa,hesabı yapmayacağına göre.. ne kalıyor... herhangi bir fizik kitabını alın bakın " evren sıfır hacim ve sonsuz youğunlukta bir patlama oluştu" ile der.. sıfır hacim = yok, yoktan vardeden de Allah ' dır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Heh, çok bilimsel dergi "Sızıntı"ya iyi malzeme çıktı. Anlayanlar anlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000