16 Ekim 2009, Cuma 07:37:35

Model uçakla eylem yapacaklardı!

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün, önceki akşam Türkiye-Ermenistan milli maçının oynandığı Atatürk Stadı’nda model uçakla Azerbaycan bayrağı açılmasını son anda önlediği ortaya çıktı.
  • Helal olsun onlara..vatanımızda demokrati var diorlar hürriyet var diorlar..adamlar uluslararası terör estiirdiler (ASALA) yandaşlarıda şimdiki avrupa birligi toplulugu+pkk destekcileri.ve bizde bayrak ile stada girmeyi yasaklayan valiye+ona bu yetkiyi veren vekillere karşı medya suskun kalıyor milleti nasıl uyuttular helal olsun zekeriya aygül

Radyo-kontrollü model uçağa Azerbaycan bayrağı bağlanıp Atatürk Stadı üzerinde uçurulacağı ihbarı üzerine harakete geçen polis, kendilerine “Genç Atsızlar” adını veren beş kişiyi yakaladı.

Vali Şehabettin Harput eylemin planörle yapılacağını, dört kişinin maç sırasında Azerbaycan bayrağı ile stada inmeyi planladıklarını söyledi. Harput, daha sonra yaptığı açıklamada ise eylemin planörle değil, model uçakla yapılacağını belirtti.

Sorguları süren zanlıların Nihal Atsız’ın adını kullanıp kendilerine “Genç Atsızlar” adını verdiğini kaydeden Harput, “Bu grup maket uçak ve planör eğitimi almış. Uçağa koyacakları Azerbaycan bayraklarıyla eylem yapmayı planlamışlar” dedi.

Sorgularının adından adliyeye sevk edilen zanlılar savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Evinde model uçak ile mermi bulanan Ş.K. için de adli kontrol uygulanması kararı verildi.

(Milliyet)

Model uçakla eylem yapacaklardı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Helal olsun onlara..vatanımızda demokrati var diorlar hürriyet var diorlar..adamlar uluslararası terör estiirdiler (ASALA) yandaşlarıda şimdiki avrupa birligi toplulugu+pkk destekcileri.ve bizde bayrak ile stada girmeyi yasaklayan valiye+ona bu yetkiyi veren vekillere karşı medya suskun kalıyor milleti nasıl uyuttular helal olsun zekeriya aygül

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000