17 Ağustos 2013, Cumartesi 10:37:43

MISIR UÇUŞLARINI İPTAL ETTİ

Mısır’da yaşanan askeri müdahalenin ardından ülkede yaşanan iç kargaşa devam ederken, uçuş güvenliği de tehlikeye girdi. Almanya’dan Mısır’a sefer yapan Condor, tüm mısır uçuşlarını iptal ettiğini duyurdu.
  • Thy yönetimi kahire seferlerini iptal etmez. Bunun muhasebesi çoktan yapılmış ve zarara girmek istememişlerdir. Hadi uçak mürettebatının canı umurlarında olmadığını biliyoruz peki milyon dolarlık uçağu nasıl riske atıyorlar onu anlamıyorum.
  • THY her uçuş öncesi istasyona soruyor güvenli mi diye. Daha ne yapsın sefer mi iptal etsin:)
  • Iste dogru karar!!gecen gun kahireye alcalista gozume 20 kere lazer tuttular,butun sehri alcak irtifadan keklik gibi geciyoruz,degil top tufek,sapanla bile indirirler orda ucagi..ama sorun su ki thy calisani kiymetsiz,degersizdir ve bu sebeple misir ucuslari asla durmayacak ...!!
  • darısı tk nın başına

Şirket dün tüm müşterilere ve acentelere yaptığı duyuruda, 15 Eylül’e kadar bütün uçuşların iptal edildiğini bildirdi. Duyuruda, Mısır’da yaşanan askeri müdahalenin ardından güvenlik sorunu yaşandığı bu bağlamda da yolcuların güvenlik sorunu yaşayacağı kaydedildi.

Almanya’nın charter şirketlerinden biri olan Condor’un ardından başka şirketlerin de uçuşlarını iptal edebileceği kaydedilirken, havayolu şirketlerinin çok sayıda sefer yaptığı Mısır’ın turizm kaybından dolayı büyük zararlar edeceği de ifade ediliyor.

MISIR UÇUŞLARINI İPTAL ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

KAbin ~ 11 yıl önce
Thy yönetimi kahire seferlerini iptal etmez. Bunun muhasebesi çoktan yapılmış ve zarara girmek istememişlerdir. Hadi uçak mürettebatının canı umurlarında olmadığını biliyoruz peki milyon dolarlık uçağu nasıl riske atıyorlar onu anlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik ~ 11 yıl önce
THY her uçuş öncesi istasyona soruyor güvenli mi diye. Daha ne yapsın sefer mi iptal etsin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cb ~ 11 yıl önce
tabi tk istasyonunda terör ve istihbarat uzmanları çalışıyor ya kahire de onlar güvenli diyosa güvenlidir sor pilotlara bak neler oluyor alçalışta anlatsınlar sana
Tebrikler ~ 11 yıl önce
İnanılmaz yüksek güvenlik önlemi :) Kimin aklına geldiyse tebrik etmek lazım. Allah korusun yarın bir uçağa ve içindeki canlara birşey olsa ne cevap verecekler? Sanırım sefer iptali ile kaybedeceği para insanların canından daha önemli ben bunu anlıyorum...
Kaptan ~ 11 yıl önce
Iste dogru karar!!gecen gun kahireye alcalista gozume 20 kere lazer tuttular,butun sehri alcak irtifadan keklik gibi geciyoruz,degil top tufek,sapanla bile indirirler orda ucagi..ama sorun su ki thy calisani kiymetsiz,degersizdir ve bu sebeple misir ucuslari asla durmayacak ...!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k/m1 ~ 11 yıl önce
darısı tk nın başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000