17 Haziran 2016, Cuma 09:51:27

Mısır uçağının kara kutusu bulundu

Paris-Kahire seferini yaparken Akdeniz'e düşen Mısır Hava Yolları'na ait yolcu uçağının 2 kara kutusundan biri bulundu.
  • Fdr mi buldun cvr mi onu da yazin kardeşim
  • Uçagın yapımında daha fazla kara kutu koysalar ve her kara kutu hem ses hemde uçak datasını kayıt etse, bir tane kara kutu bulma olasılığı çok fazla artar ve o kadar kara kutu arasından bir tane bulundumu hem ses kayıtları hemde uçak datası ele geçer. Tabi daha fazla paraya mal olur, ama bir uçagın fiyatına baktımı fazlada sayılmaz.

Paris-Kahire seferini yaparken Akdeniz'e düşen Mısır Hava Yolları'na ait yolcu uçağının 2 kara kutusundan biri bulundu.

Mısır'da oluşturulan araştırma komitesi, Paris-Kahire seferini yaparken Akdeniz'e düşen Mısır Hava Yolları'na ait yolcu uçağıyla ilgili açıklamada bulundu. Paris-Kahire seferini yaparken Akdeniz'e düşen Mısır Hava Yolları'na ait yolcu uçağının iki kara kutusundan birinin bulunduğu bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"2 KARA KUTUDAN BİRİSİNE ULAŞILDI"

"Akdeniz'de düşen Mısır Hava Yolları'na ait yolcu uçağının kara kutusunu araştırma ekibinde yer alan Fransız araştırma gemisi tarafından pilot kabinindeki konuşmaları kaydeden iki kara kutudan birisine ulaşılmıştır.

Konu ile ilgili Mısır Başsavcılığına bilgi verilmiş, Başsavcılık da konuşmaların deşifre edilmesi için cihazın ilgili komiteye teslim edilmesini kararlaştırmıştır. Kara kutunun Akdeniz'den İskenderiye'ye nakli ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir."

Araştırma komisyonu tarafından dün yapılan açıklamada uçağın enkazına ait birkaç temel konumun tespit edildiği duyurulmuştu. Pazartesi günü yapılan açıklamada da kara kutuların 24 Haziran'a kadar sinyal vermeye devam edeceği belirtilmişti.

Mısır uçağının kara kutusu bulundu

Yorumlar

xyz ~ 8 yıl önce
Fdr mi buldun cvr mi onu da yazin kardeşim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evo ~ 8 yıl önce
Aynen haberi komple okudum. Hangisinin bulunduğu net yazılmamış.
. ~ 8 yıl önce
Ses kayıdı yapan...
Mantık ~ 8 yıl önce
Uçagın yapımında daha fazla kara kutu koysalar ve her kara kutu hem ses hemde uçak datasını kayıt etse, bir tane kara kutu bulma olasılığı çok fazla artar ve o kadar kara kutu arasından bir tane bulundumu hem ses kayıtları hemde uçak datası ele geçer. Tabi daha fazla paraya mal olur, ama bir uçagın fiyatına baktımı fazlada sayılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000