30 Haziran 2016, Perşembe 09:14:28

Mısır uçağının kara kutu incelemesi tamamlandı

Akdeniz’de düşen Mısır uçağının kara kutularının incelenmesi sonucu elde edilen ilk bulgular, uçak düşmeden önce tuvalet ve kabin önünden dumanlar geldiğini teyit etti.
  • Düşmeden önce duman olduğu zaten biliniyordu, bu kadar zaman bu bilgi için mi bekledik? Zaten fransaya yollamalarından anlatılmıştı. Fransa airbusun hatasını söylermi hiç?
  • komik ve cahilsin (teknikte calisan biri olarak soylemiyorum)
  • If It's not boeing,Im not going. Airbus'lar arizali turkiyedeki sirketlerde.Bunu teknikte calisan olarak biri soyluyorum.

Fransız Uçak Kazalarını İnceleme Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, "ilk bulguların uçak düşmeden önce tuvalet ve kabin önünden dumanlar geldiğini gösterdiği" belirtildi.

Açıklamada, "yüksek ısı ve duman yüzünden uçağın ön kısmının bir tarafında sorunlar görüldüğü" ifade edildi.

Mısır Havayolları Şirketi'nin, Paris-Kahire seferini yaparken, Akdeniz'e düşen uçağında bulunan kara kutular ve içindeki hafıza kartları incelenmek üzere pazartesi günü Paris’e getirilmişti.

Mısır’da kara kutu ve içindeki kartları inceleyen uzmanların, bir sonuç elde edememesi üzerine gerekli tamiratın yapılması için bu malzemelerin Paris’e gönderilmesine karar verilmişti.

Mısır Havayollarına ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı Paris-Kahire seferini yaparken 19 Mayıs sabahı Akdeniz'de Mısır kara sularında düşmüştü.

Uçakta 3'ü çocuk 56 yolcu ile 7'si uçuş görevlisi 10 mürettebatın bulunduğu, yolculardan 30'unun Mısır, 15'inin Fransa, 2'sinin Irak, diğer 9'unun ise İngiltere, Belçika, Kuveyt, Suudi Arabistan, Sudan, Çad, Portekiz, Cezayir ve Kanada uyruklu olduğu açıklanmıştı.

Mısır uçağının kara kutu incelemesi tamamlandı

Yorumlar

Smoke ~ 8 yıl önce
Düşmeden önce duman olduğu zaten biliniyordu, bu kadar zaman bu bilgi için mi bekledik? Zaten fransaya yollamalarından anlatılmıştı. Fransa airbusun hatasını söylermi hiç?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik'e ~ 8 yıl önce
komik ve cahilsin (teknikte calisan biri olarak soylemiyorum)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 8 yıl önce
If It's not boeing,Im not going. Airbus'lar arizali turkiyedeki sirketlerde.Bunu teknikte calisan olarak biri soyluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000