20 Mayıs 2016, Cuma 10:00:15

Mısır uçağı için 'bomba' iddiası

Akdeniz'e düşen Mısır yolcu uçağının enkazının bulunduğuna dair haberler, havayolu şirketi tarafından yalanlandı.
  • ne yani uçakta ELT yok mu???? şaka mı bu ya? okyanusa mı düştü akdenize mi? hoş, malezya ucagı da bulunamadı ama bu kadarı fazla.
  • Karakutular sinyal vermiyor mu? Ne biçim bir iş bu.. Hani nerede yüksek teknoloji. Hala bulunamadı. Hayret ediyorum ben bu durumda.
  • thy mogadişu ya tekrar seferlere başlayacakmış deniyor. Anlaşılan dersini almamış. Kaşıntı devam ediyor görünen. Mısır air ve aeroflot gibi 1-2 uçağı indirilmeden akıllanmayacak yani. Yazık ya.

Akdeniz'e düşen Mısır yolcu uçağının enkazının bulunduğuna dair haberler, havayolu şirketi tarafından yalanlandı. Öte yandan terör örgütü IŞİD'in yayın organı, uçağın IŞİD militanlarınca düşürüldüğünü öne sürdü. İddiaya göre teröristler uçağın bombayla patlatılması üzerine Rakka'da kutlama yaptı.

Mısır Havayolları'nın Başkan Yardımcısı Ahmed Adil, CNN'e yaptığı açıklamada, taşıdığı 66 kişiyle düşen Airbus A320 tipi uçağın düştüğü tahmin edilen bölgedeki arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Adil, dün Girit açıklarında deniz yüzeyinde bulunan turuncu renkli iki parçayla ilgili spekülasyonlara son verdi. Adil, arama kurtarma ekiplerinin söz konusu parçalara yaklaşınca, bunların düşen uçağa ait olmadığını tespit ettiklerini açıkladı.

Mısır Havayolları'nın 804 sefer sayılı uçağı dün sabaha karşı Paris-Kahire seferini yaparken radardan kaybolmuştu.

Mısır uçağı için 'bomba' iddiası

Yorumlar

ELT? ~ 8 yıl önce
ne yani uçakta ELT yok mu???? şaka mı bu ya? okyanusa mı düştü akdenize mi? hoş, malezya ucagı da bulunamadı ama bu kadarı fazla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Karakutular sinyal vermiyor mu? Ne biçim bir iş bu.. Hani nerede yüksek teknoloji. Hala bulunamadı. Hayret ediyorum ben bu durumda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mogadişu ~ 8 yıl önce
thy mogadişu ya tekrar seferlere başlayacakmış deniyor. Anlaşılan dersini almamış. Kaşıntı devam ediyor görünen. Mısır air ve aeroflot gibi 1-2 uçağı indirilmeden akıllanmayacak yani. Yazık ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000