16 Şubat 2009, Pazartesi 08:10:26

Mısır Havayolları uçağında panik

Berlin Havalimanı'ndan havalanan Mısır Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, kokpit camında oluşan kırık nedeniyle Berlin'e geri dönmek zorunda kaldı.
  • max sana katılmıyorum A 321 'lerde maksimum ekonomi 220 kişidir 185 değil...
  • A 321-200 lerde fırst class kotuk vardır eğer uçak full economy olunca 185 koltuk oluyor ve maksimum DOW 89 tondur
  • nasil oluyorda berlinden kalkistan iki saat sonra berline geri dönüyor o kadar uctuktan sonra neden yakin bir havaalanina inmiyor.haberi benmi yanlis anladim, yoksa verdiginiz haberdemi bir yanlislik var???
  • mısır havayolları da olsa A 321 'lerde first class olduğunu sanmıyorum o uçaklar economy+business class olarak inşa edilmiştir bence first class ifadesi değiştirilmeli...

Uçuş ekibinin soğuk havadan etkilenmemesi için yolcuların battaniyelere sarıldığı öğrenildi.

Mısır Havayolları'na ait Airbus A321-200 tipi yolcu uçağı Berlin'deki Schoenefeld Havalimanı'ndan havalandıktan bir süre sonra kokpit camının kırılması nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı.

Uçuştan 2 saat sonra meydana gelen olayın ardından başarılı bir şekilde iniş gerçekleştiren uçağın mürettebatının kırılan camdan gelen soğuk havadan etkilenmemek için first class'ta seyahat eden yolcuların battaniyelerine sarıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili bir açıklama yapan Berlin havalimanları sözcüsü Ralf Kunkel, uçağın teknik bir sorun nedeniyle geri döndüğünü, acil iniş yapmadığını söyledi.

Öte yandan federal polis, uçakta bulunan yolcuların çevre otellere yerleştirildiğini, arızanın giderilmesinin ardından uçuşun gün içerisinde gerçekleştirileceğini bildirdi.

Mısır Havayolları uçağında panik

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
max sana katılmıyorum A 321 'lerde maksimum ekonomi 220 kişidir 185 değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
A 321-200 lerde fırst class kotuk vardır eğer uçak full economy olunca 185 koltuk oluyor ve maksimum DOW 89 tondur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
nasil oluyorda berlinden kalkistan iki saat sonra berline geri dönüyor o kadar uctuktan sonra neden yakin bir havaalanina inmiyor.haberi benmi yanlis anladim, yoksa verdiginiz haberdemi bir yanlislik var???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
mısır havayolları da olsa A 321 'lerde first class olduğunu sanmıyorum o uçaklar economy+business class olarak inşa edilmiştir bence first class ifadesi değiştirilmeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000