24 Şubat 2017, Cuma 09:03:22

Minik pilotlar havaalanında

Samsun Canik Belediye Evleri Anaokulu öğrencileri, 'Giysem Gezsem Öğrensem' projesi kapsamında pilot kostümü giyerek pilotluk mesleğini yakından tanıdılar.
  • Cocuklar icin guzel bir faaliyet olmus, olumsuz yorum yazan ruh hastalarina ne iciyorsunuz diye sormak lazim...
  • Pilotluk zengin mesleği, ne kadar kabiliyetli ve istekli olursan ol, paran varsa pilot olabilirsin. O kurslar, belgeler falan dünyanın parası.
  • yaaa ben bunu minnoşları yerim nasıl tatlı pilotlar❤️
  • Ay nekadar sekerler.
  • sadece fena şekilde güldüm..harbiden komiksiniz ve boş işlerle ugraşıyorsunuz
  • bırakın bu işleri çocukların körpe beyinlerini zehirlemeyin geleceğin pilotları deyip gaz veriyonuz umarız geleceğin çelebicileri çıkmaz
  • Sayin Yetkililer havalimanın tadilatı 1 agustosa ertelenmiş bolge nin izin zamanı yurtdışından gelenlerin izin zamanı kurban bayrami zamanı hava yolları nın buyuk gelir getireceği zaman sizden bu erteleme yi haber yapmanızı yurt dışında yaşayan emekçiler için haber yapmanız

Samsun Canik Belediye Evleri Anaokulu öğrencileri, 'Giysem Gezsem Öğrensem' projesi kapsamında pilot kostümü giyerek pilotluk mesleğini yakından tanıdılar.

Canik Belediye Evleri Anaokulu tarafından düzenlenen 'Giysem Gezsem Öğrensem' projesi ile öğrenciler; yaparak, yaşayarak öğrenme fırsatı buluyor. Çocuklar için büyük bir merak konusu olan meslek gruplarının neler yaptığını; çocuklara ilgili mesleğin kostümlerini giydirilerek ilgili meslek grubunun bulunduğu yerlere geziler düzenliyor.

Çocuklar bu ziyaretler esnasında ilgili meslekleri yaşayarak öğrenme fırsatı buluyor. 'Giysem Gezsem Öğrensem' projesi kapsamında miniklerin bu seferki durağı Çarşamba Havaalanı oldu.

Pilot kıyafeti giyen minikler burada havaalanını, uçakları, havaalanı personeli ve pilotları yakından görerek bilgi pilotlukla ilgili bilgi aldılar. İlk defa uçak gören ve bir uçağın içine binen minkler çok mutlu olduklarını dile getirdiler.



Minik pilotlar havaalanında

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Kartal ~ 7 yıl önce
Cocuklar icin guzel bir faaliyet olmus, olumsuz yorum yazan ruh hastalarina ne iciyorsunuz diye sormak lazim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin ~ 7 yıl önce
Pilotluk zengin mesleği, ne kadar kabiliyetli ve istekli olursan ol, paran varsa pilot olabilirsin. O kurslar, belgeler falan dünyanın parası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerimki ~ 7 yıl önce
yaaa ben bunu minnoşları yerim nasıl tatlı pilotlar❤️

Yanıtla

Kalan karakter 1000
P ~ 7 yıl önce
Ay nekadar sekerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reco ~ 7 yıl önce
sadece fena şekilde güldüm..harbiden komiksiniz ve boş işlerle ugraşıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hacı ~ 7 yıl önce
bırakın bu işleri çocukların körpe beyinlerini zehirlemeyin geleceğin pilotları deyip gaz veriyonuz umarız geleceğin çelebicileri çıkmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşün ~ 7 yıl önce
Kendince örnek verdiğin yer hizmetlerinde çalışan ve işini yapan bir çok arkadaşımızı üzdüğünü biliyor musun yada umursamayacak kadar insanlıktan çıktın mı?
hacı ~ 7 yıl önce
valla muhterem amacımız milleti üzmek değil fakat gerçekler acıdır bugün shyo ve myolardan mezun olan gençlerin çoğu iş bulamıyor yada abuk sabuk nedenlerle alınmıyor ayrıyen torpil de yoksa hiç bişey yapamıyor geriye ne kalıyo asgari ücretten daha aşağı fiyatla gençleri sömüren firmalar var ki çelebide çalışacağıma su simit limon satarım çelebinin verdiğinden daha fazla para elime geçeceği kesin ayrıca yolcusuymuş uyuz şefi müdürü patronmuş gibi davranan gıcık havayolu yetkilileri ile uğraşmadan kafamda cebimde daha rahat olur.
Çarşambali ~ 7 yıl önce
Sayin Yetkililer havalimanın tadilatı 1 agustosa ertelenmiş bolge nin izin zamanı yurtdışından gelenlerin izin zamanı kurban bayrami zamanı hava yolları nın buyuk gelir getireceği zaman sizden bu erteleme yi haber yapmanızı yurt dışında yaşayan emekçiler için haber yapmanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harekat memuru ~ 7 yıl önce
Pardonda "çelebici" demek ne demek?neden aşağılar gibi konuşuyorsunuz?çelebide de tgsde de çalıştım!4 yıllık ünv mezunuyum ve bu işide bulamayan var?sizi kınıyorum

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000