23 Şubat 2013, Cumartesi 09:49:53

MİNİK KIZI HAVALİMANINDA KRİZE SOKTULAR!

ABD'de havalimanı güvenlik görevlileri (TSA), ailesiyle Disney World'e gitmek isteyen 3 yaşındaki kızı ağlama krizine soktu.
  • Burnu havada amerikan güvenlik görevlileri için hiç kimse işini yapıyor demesin adamlar dünyaya hâkim olduğunu zannediyor ama dünyanın en ezik insanlar olduklarını farkında bile değiller.

Amerika'da Disney World'e gitmek isteyen bir aile havalimanına geldiğine bin pişman oldu. 

Lambert-St. Louis Uluslararası Havalimanı'ndan Orlando'ya gitmek isteyen ailenin 3 yaşındaki kızları Lucy'ye izin verilmedi. İzin verilmeme nedeni ise yürüme engelli olan kızın sandalyesinden indirirelek sandelyenin incelenmek istenmesiydi. Bir şeylerin ters gittiğini anlayan minik kızın annesi, tüm engellemelere rağmen o anları saniye saniye kaydetti.

Annie Schulte yaptığı açıklamada, ''Bize çok agresif tavır sergilediler. Bana kızımın tekerlekli sandelyesnini aranamsı gerektiğini söylediklerinde bir şeylerin ters olduğıunu anladım. Bekledim ve cep telefonumdan görüntü almaya başladım.'' ifalerini kullandı.

GÜVENLİK ŞİRKETİ ÖZÜR DİLEDİ

Bu yaşanan skandalın ardınan Havalanı güvenlik şirketi aileden özür diledi. Mağdur aile ise daha iyi eğitilmesi şartıyla özrü kabul etti. 

MİNİK KIZI HAVALİMANINDA KRİZE SOKTULAR!

Yorumlar

GİYOTİN ~ 11 yıl önce
Burnu havada amerikan güvenlik görevlileri için hiç kimse işini yapıyor demesin adamlar dünyaya hâkim olduğunu zannediyor ama dünyanın en ezik insanlar olduklarını farkında bile değiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayın giyotin ~ 11 yıl önce
Amerika da yaşıyorum TSA a verilen haklar Türkiye de komandolara verilmiyor üstüne bir de burada çalışan güvenlikçiler eğitimsiz ve cahil olunca ortaya kendini yarı tanrı sanan insancıklar çıkıyor sanıyorum yakın zamanda belirli düzenlemeler yapacaklar çok saygısızlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000