23 Mart 2018, Cuma 09:07:43

Mina Başaran ile ilgili önemli detay

İran'daki uçak kazasında hayatını klaybeden Mina Başaran 14 Nisan'da Murat Gezer'le Çırağan Sarayı'nda 500 kişinin katılacağı ve Kenan Doğulu'nun sahne alacağı düğünle evlenecekti.
  • kısmet değilmiş..
  • bu haberin burada ne isi var? ne alaka? mukadderat ucak kazası da olur titanicte, Allah rahmet eylesin de banane artik kenandan doguludan sundan bundan. Sen bugun sehit haberi geldi mi gelmedi mi onu dusun, ulkeni topragini dusun
  • Facebook haberlerin airport haberde ne isi var,havacilikla ne ilgisi var,memleket ugruna gunde sehitlerimiz var birgun sonra unutuluyor, bu haber sehitlerimize hakaret olmus.
  • Benim bir arkadaşım da istanbulda bir otelle anlatmıştı düğün için peşin 35 bin lira verdiler. Düğünden önce Otel el değiştirmiş tabi haberleri yoktu. .parası boşa gitti alan yeni patron da kabul etmedi. .Bu olay 7 ay önce oldu. .ama anlıyorum. .35 bin az para o yüzdendir.
  • Helal olsun
  • Türkiye’de normal standartlarda bir aile üyesi öldüğünde, herkes kontrat gereği ne kadar koparta bilirse o kadar kopartır. Şimdi ise bilyonar olmuş bir adamın düğün kıyafet parasından tut ev kirası, düğün masrafları hepsini iade ediyorlar. Ne kadar duyarlı bir milletiz, acaba gerçekten tanınmamış olsa, normal düzeyde bir aile üyesi olsa yine ayni duyarlığı tanırlar miydi? Bunun cevabini hepimiz biliyoruz…
  • En son şehit düşen Astsubay Musa Özalkan'ın emekli ikramiyesine ve aracına gönderilen hacizden sonra bu haber için söylenecek pek bir şey yok sanırım ama Türkiye'de bunlar da oluyor hatırlatmak istedim...
  • Yazar bunlar sadece Türkiye'de olur demiş de unutmasın ki başka şeyler de sadece Türkiye'de oluyor !!!
  • Yanlış.anlaşılmak.istemeyiz ama bir atasözümüz der ki iğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır. Bu holding patronları milyonlarca dolar verip uçak alıyorlar canlarını, gözlerinin nurunu da bu uçağa koyuyorlar ama bir kaç bin doları esirgeyip en azından daha tecrübeli pilot istihdam.edemiyorlar. Yanlış anlaşılmasın bu pilotlar ehil değildi demek istemiyoruz. Ama biri en azından 10bin saatin üzerinde falan olsaydı. Ne de olsa tecrübe farklı bir şey. Normal olmayanı, yolunda gitmeyeni daha iyi görüyorlar
  • Allah rahmet etsin ölen herkese ama bıltık yahu yeter

İran'daki uçak kazasında hayatını klaybeden Mina Başaran 14 Nisan'da Murat Gezer'le Çırağan Sarayı'nda 500 kişinin katılacağı ve Kenan Doğulu'nun sahne alacağı düğünle evlenecekti.

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt, 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazadan sonra Çırağan Sarayı'nın 500 kişilik düğün için aldığı yüklü kaporanın tamamını, hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen iade ettiğini yazdı. Kenan Doğulu'nun da peşin aldığı parasının tamamını menajeriyle aileye gönderdiği ortaya çıktı.

Cankurt, yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Tüm Türkiye, melekler için yas tuttu ve onlara dil uzatmaya kalkan kendini bilmezlere de en sert şekilde tepki gösterdi. Türk milleti, bu konularda ne kadar hassas olduğunu yine ortaya koydu. Önceki gün Mina Başaran'ın düğününde rol alacak kişi ve kurumlarla ilgili öyle şeyler öğrendim ki, milletimle bir kez daha gurur duydum. Lafı uzatmadan öğrendiklerimi sizlerle de paylaşayım.

Çırağan Sarayı, 500 kişilik düğün için aldığı yüklü kaporanın tamamını, hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen iade etmiş. Kenan Doğulu, peşin aldığı parasının tamamını menajeriyle aileye göndermiş. Mina Başaran ve Murat Gezer'in anneleri ve yakın akrabaları düğün kıyafetlerini Vakko ve Beymen'den almış.

Her iki marka da kendilerinden düğün kıyafeti alan herkesi tek tek arayıp kıyafetleri iade edebileceklerini ve paralarını geri alabileceklerini söylemiş. Çiftin iki ay önce kiraladıkları yol yalısı dairenin sahibi de aynı hassasiyeti göstermiş ve kontrat gereği 10 aylık kirayı alabilecekken aileye "Evi istediğiniz zaman boşaltabilirsiniz, kira falan da istemiyorum" demiş. Vallahi ne desem bilmiyorum, bunlar sadece Türkiye'de olur, hepsine kocaman bravo."

Mina Başaran ile ilgili önemli detay

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

kamyoncu ~ 6 yıl önce
kısmet değilmiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mahmud ~ 6 yıl önce
bu haberin burada ne isi var? ne alaka? mukadderat ucak kazası da olur titanicte, Allah rahmet eylesin de banane artik kenandan doguludan sundan bundan. Sen bugun sehit haberi geldi mi gelmedi mi onu dusun, ulkeni topragini dusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Facebook haberlerin airport haberde ne isi var,havacilikla ne ilgisi var,memleket ugruna gunde sehitlerimiz var birgun sonra unutuluyor, bu haber sehitlerimize hakaret olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düğün ~ 6 yıl önce
Benim bir arkadaşım da istanbulda bir otelle anlatmıştı düğün için peşin 35 bin lira verdiler. Düğünden önce Otel el değiştirmiş tabi haberleri yoktu. .parası boşa gitti alan yeni patron da kabul etmedi. .Bu olay 7 ay önce oldu. .ama anlıyorum. .35 bin az para o yüzdendir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
- ~ 6 yıl önce
Helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gösterme ~ 6 yıl önce
Türkiye’de normal standartlarda bir aile üyesi öldüğünde, herkes kontrat gereği ne kadar koparta bilirse o kadar kopartır. Şimdi ise bilyonar olmuş bir adamın düğün kıyafet parasından tut ev kirası, düğün masrafları hepsini iade ediyorlar. Ne kadar duyarlı bir milletiz, acaba gerçekten tanınmamış olsa, normal düzeyde bir aile üyesi olsa yine ayni duyarlığı tanırlar miydi? Bunun cevabini hepimiz biliyoruz…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 6 yıl önce
En son şehit düşen Astsubay Musa Özalkan'ın emekli ikramiyesine ve aracına gönderilen hacizden sonra bu haber için söylenecek pek bir şey yok sanırım ama Türkiye'de bunlar da oluyor hatırlatmak istedim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 6 yıl önce
Yazar bunlar sadece Türkiye'de olur demiş de unutmasın ki başka şeyler de sadece Türkiye'de oluyor !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
örnekler ~ 6 yıl önce
suçun patlama yapması,kaldırımlara araba park edilmesi,araçların ters şeritten gitmesi,trafik rezaleti,ortada polis olmaması,tarikat tecavüzleri,tacizler,kadın ve çocuğa taciz,tecavüz ve şiddette dünya 1.si olmamız,yolsuzlukların üstünün örtülmesi,yapanların yanına kar kalması,kol saatleri,kasalar,paraları sıfırlamalar,bakara makaralar,haksızlık,adaletsizlik,yalan,dolan peşinde koşanların iktidarca korunmaları,üreticilerce yoğurda margarin,peynire kireç katılması,tavukların,sebzelerin vs hormon bombasına çevrilmesine rağmen önlem alınmaması,taksicilerin dümenleri,adam vurup tutuksuz yargılanma,bir hırsızın 210 sabıkasının olması,üniversite,polis,hakim,savcı,doktora vs sınavlarında yapılan soru hırsızlıkları, üniversitelerde bazı öğrencilere yüksek not vermeleri için öğretim görevlilerine baskı yapma,eğitim,sağlığın rezil hali,devletin ağırlığının bitmesi,caydırıcılığın kalmaması,spor,sanat herşeye siyasetin sokulması,torpil,hemşehricilik,insanların kutuplaştırılması vs say say bitmez.
Aynen öyle ~ 6 yıl önce
Dün haberlerde vardı asansör kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sorumlularına hapis cezası verildi o da 60 bin tl paraya cezasına çevrildi, beş pislik mahluk bir zeka özürlü kadına tecavüz ediyor hakim 'kadın bağırmadı' diye beraat kararı veriyor. Bunlar da sadece Türkiye'de olur herhalde. Bunları duydukça iyice iğreniyorum insanımdan ve ülkemden ne yazık ki.
Yazık olmuş ~ 6 yıl önce
Yanlış.anlaşılmak.istemeyiz ama bir atasözümüz der ki iğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır. Bu holding patronları milyonlarca dolar verip uçak alıyorlar canlarını, gözlerinin nurunu da bu uçağa koyuyorlar ama bir kaç bin doları esirgeyip en azından daha tecrübeli pilot istihdam.edemiyorlar. Yanlış anlaşılmasın bu pilotlar ehil değildi demek istemiyoruz. Ama biri en azından 10bin saatin üzerinde falan olsaydı. Ne de olsa tecrübe farklı bir şey. Normal olmayanı, yolunda gitmeyeni daha iyi görüyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Kusura bakmayin sacmalamisiniz,genelde daha az tecrubesi olan FO lar kaptani ikaz ediyor ve kaptan FO yu hesaba almiyor ve bir kac dakika sonra, cakiliyorlar, arastirin, hemen bunun bir ornegi THY van kazasi.
Aynen öyle ~ 6 yıl önce
Katılıyorum, Amsterdam kazasında da durum aynı sayılır, birde korkudan kaptanın hatasını düzeltemeyen FO larda var!!!! Kaptanın hatasını düzeltti diye THY den atılan da çok.
Kamyoncu ~ 6 yıl önce
Kardeş sen iyi misin Rahmetli Melike Kuvvet askeri pilottu.
Bay hardaş yeter ~ 6 yıl önce
Allah rahmet etsin ölen herkese ama bıltık yahu yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okuma ~ 6 yıl önce
Okuma arkadaşım zorla okutan mı var? Gündem meselesi değil bu , 11 can gitti kaç aile perişan oldu, daha beril kaptanın cenazesine ulaşılmadı. Daha renkli haberler var sen git onları izle.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000