25 Mart 2011, Cuma 17:11:10

MİLYON DOLARLIK UÇAK MALZEMESİ ÇALDILAR!

İngiltere Savunma Bakanlığı'ndan son on ay içinde yaklaşık bir milyon dolarlık malzeme çalındığı ortaya çıktı.
  • Klarneti bana getirin ,digerler sizin olsun..
  • Bu durumda bizdeki hırsız ve ahlaksızları nasıl açıklıyorsunuz?
  • okuyucu yorunumunuzu çok beğendi :D
  • ingilizcede bazı kelimeler kısaltmadır :) örneğin fuck , peki açılımı ve tarihçesi ne :) zamanında ingilterede arka arkaya gelen savaşlarve salgın hastalıklar nedeniyle savaşacak erkek sayısı azalmış, zamanın kralı hapishanelerde bir sürü fahişe ve hırsız, katil vs mahküm olduğunu görünce bunların bir emir ile ilişkiye girip ihtiyaç duyulan savaşacak erkek sayısının teminin düşünmüş, bunada fornication under control of the king kısaca fuck demişler :) e böyle bir soydan gelen milletinde hırsızlık vs yapmasıda gayet normal :)

Bunlar arasında, bir uçak gövdesi, eğitimlerde kullanılan bir seyyar köprü, bir gemi çıpası ve bir klarnet de var.

Savunma Bakanlığı bu listeyi, ana muhalefetteki İşçi Partisi'nden milletvekili Luciana Berger'in soru önergesi üzerine açıkladı.

Liverpool milletvekili soru önergesinde, ordudan hırsızlık iddialarına değinerek, yeni hükümetin işbaşına geldiği Mayıs 2010'dan bu yana çalınan ve değeri 160 doların üzerinde olan malzemelerin dökümünün açıklanmasını istemişti.

'Utanç kaynağı'

Listeyi bir "ulusal utanç kaynağı" olarak niteleyen Berger, "Hırsızların, askerlerimizin cephede kullanması için alınan kurşun geçirmez yelekleri, silahları, üniformaları, kaskları ve gece görüş gözlüklerini çalabilmeleri utanç verici" dedi.

Söz konusu listede, en pahalı malzeme, yaklaşık 80 bin dolarlık bir helikopter parçası. Bu parçanın Kasım ayında çalındığı belirtiliyor.

Çalınanlar arasında nakit para, madalyalar ve tören kılıçları da bulunuyor.

Listede 34 dizüstü bilgisayar ve 42 Blackberry telefon da var.

Bu listenin, İngiltere dışında çalınan ya da kaybolan malzemeleri kapsamadığı belirtiliyor. (BBC)

MİLYON DOLARLIK UÇAK MALZEMESİ ÇALDILAR!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Klarneti bana getirin ,digerler sizin olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu durumda bizdeki hırsız ve ahlaksızları nasıl açıklıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
okuyucu yorunumunuzu çok beğendi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ingilizcede bazı kelimeler kısaltmadır :) örneğin fuck , peki açılımı ve tarihçesi ne :) zamanında ingilterede arka arkaya gelen savaşlarve salgın hastalıklar nedeniyle savaşacak erkek sayısı azalmış, zamanın kralı hapishanelerde bir sürü fahişe ve hırsız, katil vs mahküm olduğunu görünce bunların bir emir ile ilişkiye girip ihtiyaç duyulan savaşacak erkek sayısının teminin düşünmüş, bunada fornication under control of the king kısaca fuck demişler :) e böyle bir soydan gelen milletinde hırsızlık vs yapmasıda gayet normal :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000