10 Ocak 2012, Salı 08:10:27

MİLYON DOLARLARI GERİ İSTİYOR!

Avrupa Birliği Komisyonu, Macar Hava Yolları'nın (Malev) 2007-2010 yılları arasında Macar devletinden aldığı maddi desteği geri ödemesini istiyor...
  • dünde flight radarda takip ederken yanlış hatırlamıyorsam budapeşte-telaviv seferini yapan uçak yaklaşık afyon üzerinde dönüp istanbula indi bu konuyla ilgili airport haberde bişey göremedim ?
  • Bir daha asla Malevle uçmayacagım beyan ederim. Bir tarihte ist. budapeste için aldıgım gidiş dönüş biletimi saglık sebepleri nedeniyle tarih degiştirmnek istedim. ancak bir muhatap bulup biletimi degiştiremedim ve biletim yandı. Anlayış kap kaç metodu olursa batmanız da caiz ve mübah olur.
 Avrupa Birliği Komisyonu, Macaristan'ın Malev'e yaptığı milyonlarca euroluk maddi desteğin AB hukukuna aykırı olduğu gerekçesiyle 3 yıl boyunca devlet tarafından ödenen maddi desteğin geri ödenmesi kararı aldı.
 
Macaristan Kalkınma Bakanlığı, AB Komisyonu'nun kararına saygı duyduklarını, konunun önümüzdeki günlerde bakanlık tarafından müzakere edileceğini, gereken adımların atılacağını açıkladı.
 
Dünya genelinde 45 şehre uçan Macar Hava Yolları'nın 2600 çalışanı olduğu, yılda 3 milyon yolcu taşıdığı açıklanırken, Uluslararası Budapeşte Ferenc Liszt Havalimanı yolcu trafiğinin yüzde 40'nı Malev'in gerçekleştirdiği kaydedildi. (Habertürk)
MİLYON DOLARLARI GERİ İSTİYOR!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
dünde flight radarda takip ederken yanlış hatırlamıyorsam budapeşte-telaviv seferini yapan uçak yaklaşık afyon üzerinde dönüp istanbula indi bu konuyla ilgili airport haberde bişey göremedim ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir daha asla Malevle uçmayacagım beyan ederim. Bir tarihte ist. budapeste için aldıgım gidiş dönüş biletimi saglık sebepleri nedeniyle tarih degiştirmnek istedim. ancak bir muhatap bulup biletimi degiştiremedim ve biletim yandı. Anlayış kap kaç metodu olursa batmanız da caiz ve mübah olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000