11 Temmuz 2008, Cuma 14:17:56

Milli takımın uçak çilesi...

Türkiye 16 Yaş altı Bayan Çim Hokeyi Takımı yüksek uçak fiyatları yüzünden Rusya’da düzenlenen turnuvaya 3 gün geç katıldı.
  • Akla hayale gelmez, yurtdışında anlatsak espri yapıyoruz veya dalga geçiyoruz sanarlar. Bu mudur yani Milli Takımın uluslararası bir turnuvaya katılma şekli. İş midir bu? Bir noktaya direkt uçuş varken maliyeti bahane edip sporcuları başka bir ülke üzerinden saçma sapan bir rotayla götürmek. Bu işi organize eden sorumlular hakkında soruşturma felan açılmamalı, derhal işten el çektirilmelidirler. Tek kelimeyle REZİLLİK.

Çim Hokeyi Bayan Milli Takımımız, Rusya'nın Anapa kentinde 7 Temmuz'da başlayacak "16 Yaş Altı Açık Alan Avrupa Şampiyonası"na katılmaya hak kazandı.Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu turnuvaya gidiş-dönüş yolculukları ve konaklama dahil tüm planlarını yapmışlardı.Fakat uçak bilet fiyatları yüzünden bir tur şirketiyle anlaşıldı.Turnuvanın ilk günü Ukrayna ile maçı olan takımızın Rusya’ya Gürcistan üzerinden geçerek ulaşacaktı ve maç için bir süre dinlenme zamanı olacaktı.

4 Temmuz günü Yola çıkan takımımız yolculuğuna başladı.Yolculuğun Türkiye ve Gürcistan bölümleri oldukça keyifli geçti. Ancak işler, tur şirketinin önerdiği Gürcistan üzerinden Rusya'ya geçilecek kapıya gelince değişti. Çünkü, bu kapı 1992 yılında yaşanan Abhaz-Gürcü Savaşı'nın ardından kapanmış, bir daha da açılmamıştı. Kafile yetkilileri girişimlerde bulundu, ısrar etti hatta açılır diye bekledi; fakat Gürcistan kapıyı bir türlü açmadı.Bunun üzerine Ordu’ya aynı yolla geri dönüldü. Bu arada zaman geçti. Turnuva başladı. İlk maçımızı oynayacağımız Ukrayna'nın karşısına çıkamadığımız için hükmen yenik ilan edildik.

Çim Hokeyi Federasyonu tüm imkânlarını kullanarak 25 kişilik kafileye uçak bileti aldı. Ordu'dan uçakla İstanbul'a geçildi. Kafile acelece sağlanan yeni uçak biletleriyle bu kez de İstanbul'dan Rusya'ya uçtu. Kafile 3 gün gecikmeli de olsa turnuvaya ulaştı.

 

Milli takımın uçak çilesi...

Yorumlar

OpsOcc ~ 16 yıl önce
Akla hayale gelmez, yurtdışında anlatsak espri yapıyoruz veya dalga geçiyoruz sanarlar. Bu mudur yani Milli Takımın uluslararası bir turnuvaya katılma şekli. İş midir bu? Bir noktaya direkt uçuş varken maliyeti bahane edip sporcuları başka bir ülke üzerinden saçma sapan bir rotayla götürmek. Bu işi organize eden sorumlular hakkında soruşturma felan açılmamalı, derhal işten el çektirilmelidirler. Tek kelimeyle REZİLLİK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000