09 Eylül 2011, Cuma 14:40:17

MİLLİ TAKIM DOKTORU UÇAKTA HAYAT KURTARDI

Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası için dün Avusturya'ya giden A Milli Takım'ın doktoru Sinan Köksal, Viyana yolculuğu sırasında uçakta rahatsızlanan bir vatandaşın hayatını kurtardı.
  • Sn Doktorumuzu ve ekibindeki yardımcılarını tebrik ederim.
  • ee serumu nereden bulmus doktor:-))) Benim bildigim ucaga sivi sokmak yasak ve ucaktaki ilk yardim malzemelerinde serum oldugunu tahmin etmiyorum!!!
Türkiye Voleybol Federasyonu'nun internet sitesinden verilen haberde, doktor Köksal ile takım masörü Hamza Güçlü'nün, uçakta aniden rahatsızlanıp bayılan Murat Bilgili adlı yolcuyu, yaptıkları ilk müdahaleyle hayata döndürdükleri belirtildi. 
 
Haberde, iş görüşmesi için Viyana'ya gittiği bildirilen Bilgili'nin uçağın kalkışından yarım saat sonra bayılarak yere düştüğü kaydedilerek, "İş görüşmesi için Viyana'ya giden yolculardan Murat Bilgili, uçağın kalkışından yarım saat sonra bayılarak yere düştü. Op. Dr. Sinan Köksal ve Hamza Güçlü hemen hastaya müdahale ettiler.

Hastaya serum verip gerekli tedavi yapılarak 5-2 olan tansiyon 12-8'e yükseltildi. Böylece Murat Bilgili'nin yaşamasını sağladılar. Viyana'da hemşire olarak görev yapan Gönül Gürleyen de sağlık ekibimize yardımcı oldu" denildi. 
 
Milli Takım sağlık ekibinin müdahalesiyle hayata dönen yolcu Bilgili'nin, Op. Dr. Sinan Köksal, masör Hamza Güçlü ve hemşire Gönül Gürleyen'e teşekkür ettiği, yolcularında sağlık ekibini ayakta alkışladığı kaydedildi.

Haberler
MİLLİ TAKIM DOKTORU UÇAKTA HAYAT KURTARDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Sn Doktorumuzu ve ekibindeki yardımcılarını tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ee serumu nereden bulmus doktor:-))) Benim bildigim ucaga sivi sokmak yasak ve ucaktaki ilk yardim malzemelerinde serum oldugunu tahmin etmiyorum!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000