25 Ağustos 2012, Cumartesi 08:16:49

MICROLIGHT'LI EVLENME TEKLİFİ

Genç aşık, kanatlarına "seni çok seviyorum" yazdırdığı "microlight"ın üzerlerinden uçuşu sırasında sevgilisine sürpriz evlenme teklifi yaptı.
  • teklifi alan kişi bnm ama olumsuz oldu 24 ağustos 2012 sabah saat 10 sularıydi
  • Yas 24 insan neler neler yapmaz o yasta... AHH :) Akillanirsin ileride.. :)

Safranbolu'da genç aşık, kanatlarına "seni çok seviyorum" yazdırdığı "microlight"ın üzerlerinden uçuşu sırasında sevgilisine sürpriz evlenme teklifi yaptı.

Unutulmayacak bir evlenme teklifi yapmak isteyen Fatih Malaz (24), soyadının açıklanmasını istemediği kız arkadaşı Nihal A'yı (24), Safranbolu konaklarının izlenebildiği Hıdırlık Tepesi'ndeki seyir terasına götürdü.

Genç çift, seyir terasında manzarayı seyrettikleri sırada kanatlarında "Seni çok seviyorum Nihalim" yazılı "microlight" üzerlerinden alçak uçuş yaptı. Malaz, sevgilisinin şaşkın bakışları arasında evlenme teklif etti.

Genç kızın evlenme teklifini kabul etmesi çevredeki vatandaşlar tarafından alkışlandı. Evlilik teklifinin kabul edildiğini anlayan "microlight" pilotu da çiftin üzerine gül yaprakları döktü.

Malaz, evlilik teklifini unutulmaz kılmak için hava aracı kiraladığını belirterek, "Sevgilimin ailesi henüz durumu bilmiyor. O yüzden soyadını açıklamak istemiyorum. İnşallah, ailesinin de onay vermesiyle yakın zamanda evleniriz. Teklifimi kabul etmesinden çok mutlu oldum" dedi.

Sürpriz evlenme teklifi alan genç kız da çok şaşırdığını ve duygulandığını söyledi.

MICROLIGHT'LI EVLENME TEKLİFİ

Yorumlar

nihal ~ 9 yıl önce
teklifi alan kişi bnm ama olumsuz oldu 24 ağustos 2012 sabah saat 10 sularıydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yas 24 ~ 12 yıl önce
Yas 24 insan neler neler yapmaz o yasta... AHH :) Akillanirsin ileride.. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000