30 Aralık 2010, Perşembe 08:43:30

MIAMI HAVAALANI'NDA PATLAMA

ABD'nin Miami havalimanında, Boston kentinden Jamaika'ya giden bir adamın bavullarının arasında bulunan bir torbanın patlaması sonucu panik yaşandı.
  • o fünye uçak havadayken patlasa ve yangın çıksa sen uçaktaki yaklaşık 250 kişi için nasıl dua edecen herbiri için?
  • Olay aslında tam olarak şöyle, adam bavulda fişek fünyesi taşıyor ve bunu bildirmiyor. Fünye oldukça hassas bir malzeme olduğundan bavul uçaktan indirilirken darbeyle patlıyor. Buradan dünyanın heryerinde bavullara çok kötü davranıldığı sonucunu da çıkarabiliriz :)
  • Alın size işde kontrollerden şikayet edenlere sesleniyorum eğer bu patlama uçağın cargo bölümünde olsaydı ne olacaktı siz düşünün yok bir şey olmaz diyenlere bir şey demem.
ABD'nin Miami havalimanında, Boston kentinden Jamaika'ya giden bir adamın bavullarının arasında bulunan bir torbanın patladığı, patlamanın can kaybı veya yaralanmaya yol açmadığı bildirildi.

Yetkililer, patlamanın meydana geldiği torbada parçalara ayrılmış silahlar bulunduğunu ve torbanın sahibi olan 37 yaşındaki adamın FBI tarafından gözaltına alındığını belirtti.

Edinilen bilgiye göre, ABD'nin Baston kentinden gelen uçağın bavullarını indiren taşıyıcı, parçalara ayrılmış silah dolusu torbayı yere indirir indirmez patlama meydana geldi. Patlamaya, torbada bulunan bir kapsül fitilinin yol açtığı belirtiliyor.

Yetkililer, Jamaika yolcusu olan ve Boston'dan Miami'ye gelen adamın ruhsatsız silah bulundurma suçlamasıyla FBI tarafından sorgulandığını ifade etti.
MIAMI HAVAALANI'NDA PATLAMA

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
o fünye uçak havadayken patlasa ve yangın çıksa sen uçaktaki yaklaşık 250 kişi için nasıl dua edecen herbiri için?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Olay aslında tam olarak şöyle, adam bavulda fişek fünyesi taşıyor ve bunu bildirmiyor. Fünye oldukça hassas bir malzeme olduğundan bavul uçaktan indirilirken darbeyle patlıyor. Buradan dünyanın heryerinde bavullara çok kötü davranıldığı sonucunu da çıkarabiliriz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alın size işde kontrollerden şikayet edenlere sesleniyorum eğer bu patlama uçağın cargo bölümünde olsaydı ne olacaktı siz düşünün yok bir şey olmaz diyenlere bir şey demem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000