04 Kasım 2015, Çarşamba 08:25:44

Metrojet kazasının nedeni açıklandı

Mısır Hükümet Sözcüsü Hüsam al-Kuveyş, tüm bulguların Rus yolcu uçağı A-321'in teknik sorun yüzünden düştüğünü gösterdiğini açıkladı.
  • turist gelmez diemi boylemi acikliyorlar?
  • Soruşturma bitmeden resmi olmayan ve muhtemelen ülke imajının zedelenmemesi için yapılan bir açıklamayı böyle bir başlıkla vererek havacılığa zarar veriyorsunuz..
  • olay aslında tamamen teknik ekibin bütün civataları bakım çıkışı gevşek bırakmasından kaynaklanmıştır. iyice gevleyen civatalar yerinden çıkmış ve uçak havada parçalanmıştır.
  • İki kez tamir gören kuyruk Japonya'daki gibi kopmuş olabilir mi?
  • Çoh datminkar bi aciklama
  • İnsanoğlu bu kadar unutkan ve ahmak olduğu sürece Mısır turzmine de başka yerlerin turizmine de hiçbir şey olmaz. Daha geçen eylül ayında aptal ötesi mısır polisi terörist sanıp 12 zavallı turisti kurşunlayıp öldürdü. Ne oldu? Hiç. Millet hala akın akın piramitleri görmeye koşuyor. Daha önceleri de birçok terör saldırısı oldu ve düzinelerce turist katledildi. Sonuç? Yine Hiç. Eeee kaz çok olunca turizm de patlar, oylar da.
  • Anlat Heyecanli oluyor. Biz de yedik
  • Bomba veya füze olduğu açıklanırsa Mısır Turizmi biter, ancak uçağı bir anda parçalara ayıran teknik sorunda hiç daha tarihte görülmedi
  • Kafanmi güzel charter ucusta ne işi var dgr malzemenin?
  • Ya bir git işine dangerous goodmuş
Mısır Hükümet Sözcüsü Hüsam al-Kuveyş, tüm bulguların Rus yolcu uçağı A-321'in teknik sorun yüzünden düştüğünü gösterdiğini açıkladı.

Al-Hayat televizyonuna konuşan Mısır Hükümet Sözcüsü Hüsam al-Kuveyş, "ABD ve Rusya'ya ait uydular, terör ihtimalini dışladı. Her şey, uçağın içindeki teknik sorun yüzünden düştüğüne işaret ediyor" dedi.

Rus Kogalımaviya Havayolu şirketine ait uçak Mısır'da düşmüş, 224 kişinin bulunduğu uçakta kurtulan olmamıştı.

Rus havacılık ajansı Rosaviatsiya'nın Başkanı Aleksandr Neradko 'tüm göstergelerin, uçağın havada olduğu sırada, büyük bir yükseklikteyken parçalandığına işaret ettiğini' açıklamıştı. Bunun kanıtlarından biri olarak da uçağın parçalarının ve cesetlerin 4 kilometre genişliğinde bir alana yayılmış olması belirtilmişti.

 

Metrojet kazasının nedeni açıklandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

turist korkusumu ~ 8 yıl önce
turist gelmez diemi boylemi acikliyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Msh ~ 8 yıl önce
Soruşturma bitmeden resmi olmayan ve muhtemelen ülke imajının zedelenmemesi için yapılan bir açıklamayı böyle bir başlıkla vererek havacılığa zarar veriyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olay ~ 8 yıl önce
olay aslında tamamen teknik ekibin bütün civataları bakım çıkışı gevşek bırakmasından kaynaklanmıştır. iyice gevleyen civatalar yerinden çıkmış ve uçak havada parçalanmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilge kişilik ~ 8 yıl önce
13 14 anahtar yokmuş ellerinde o yüzden tam sıkamamışlar civataları. Sanayi mi orası neyin kafasını yaşıyosun , ne içiyosan bende alayım:)
Kuyruk ~ 8 yıl önce
İki kez tamir gören kuyruk Japonya'daki gibi kopmuş olabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Japonya? ~ 8 yıl önce
Oyle olsa ucak bu kadar parcalanmazdi. Ustelik haberlesmenin aniden kesilmesi de olmamasi gerekir.
yedik ~ 8 yıl önce
Çoh datminkar bi aciklama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaz'a 2 ~ 8 yıl önce
İnsanoğlu bu kadar unutkan ve ahmak olduğu sürece Mısır turzmine de başka yerlerin turizmine de hiçbir şey olmaz. Daha geçen eylül ayında aptal ötesi mısır polisi terörist sanıp 12 zavallı turisti kurşunlayıp öldürdü. Ne oldu? Hiç. Millet hala akın akın piramitleri görmeye koşuyor. Daha önceleri de birçok terör saldırısı oldu ve düzinelerce turist katledildi. Sonuç? Yine Hiç. Eeee kaz çok olunca turizm de patlar, oylar da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaz fakIr ~ 8 yıl önce
ya bi de o kadar tusa basmissin. ama anne babanin seninle yaptigi israfin yaninda, senin tusa basman o kadar da israf degil pardon benim hatam...
Anlat ~ 8 yıl önce
Anlat Heyecanli oluyor. Biz de yedik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaz çeviren ~ 8 yıl önce
Bomba veya füze olduğu açıklanırsa Mısır Turizmi biter, ancak uçağı bir anda parçalara ayıran teknik sorunda hiç daha tarihte görülmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Operasyon ~ 8 yıl önce
Kafanmi güzel charter ucusta ne işi var dgr malzemenin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 8 yıl önce
Olayın DGR ile bağlantısını konuşmuyorum ama charter uçakta neden DGR olmasın. Dalış tüpü mesela.
vf ~ 8 yıl önce
Ya bir git işine dangerous goodmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000