09 Eylül 2009, Çarşamba 17:36:43

MET AIR HAKKINDA DOLANDIRICILIK DAVASI AÇILDI

Sabiha Gökçen Havaalanı’ndaki uçuş okulu Met Air ve yöneticileri hakkında "dolandırıcılık" davası açıldı. Dava dilekçesini AirportHaber ele geçirdi.
  • Davacı Arkadaşlara başarılar dilerim.olayı bir fransız turisten farksız bir şekilde izleyen SHGM ve SHGM yi izleyen ulşatırma bakanlıgınada tebrikleri.uçuş okulu denilince sayılabilecek dolandırı mahitte okullar var.ve halen hiç birşey olmamış gibi görevlerine devam ediyorlar.SHGM göreve.
  • Bir kurumun genel mudurusunuy ve patronunuy siyin dedikleriniyi kaale almiyor? emekli generalsiniz? Istifa edin efendim Silah mi dayadilar kafaniza genel mudurluk her ne sartta olursa olsun yapilacaktir diye bi kaide mi var_ bir sucu gorup etkisiz kalmak suca ortak olmak demektir Pasayi savunanlar icin soyledim Umarim en kisa zaman da davaniz gorulur sonuca ulasirsiniz memleketimde dolandiricilik duzenbazlik artik normal birsey oldu yemin ederim utaniyorum
  • sorun tabiiki paşa değil ama suçsuz olduğunu kimse söyleyemez. TUFAN SÜER in dediklerine inandı kandı ve bizi de bu yönde kandırdı. ama gerçek sorumlunun TUFAN SÜER olduğunu ve bu işin gizli sorumlusunun da bu okulu denetleme ve yetkilendirme sorumluluğunu barındıran SHGM olduğunu hepimiz biliyoruz. inşallah bu dakikadan sonra bari biz öğrencileri SHGM mağdur olarak kabul ederek yardımcı olmaya çalışır, çünkü onların da eğitimimizin devamı konusunda yokuş yapmalarını ne maddi ne de manevi olarak kaldıracak gücümüz kalmadı
  • Havayolu camiasında bu ve bunun gibi firmaları maalesef çok gördük, göreceğiz...Hep birileri kullanıldı..Yetki verilmeyen ama çalışan Paşa gb...Sivil Havacılık, eğitim sözleşmeleri,eğitim saatleri vb.takip etmesi gerekir..Yoksa hep birilerinin canı yanacak..
  • Emekli Paşa olmak tabiiki suç değil ama Silahlı Kuvvetlerden General/Amiral rütbesiyle ayrılabilmek için yıllarca çalışıp emek vermek, bunun yanında da insan ilişkilerinde tecrübe sahibi olmak gerekir. Eee Sayın Paşam kuvvetteki onca yıldan sonra sivilde ne idüğü belirsiz adamların gaz vermesiyle bu işlere bulaşırsanız gün gelir başınıza olmadık işler açılır. Sivil hayat, askeri hayattan bin kere daha zordur.
  • bu davanın sonucunu merak ile bekliyorum.inşaallh en kısa zamanda kursiyerler haklarını söke söke alırlar.evet pilotaja başlamak isteyen öteki arkadaşlar met-air in bi tanede daha kardeşi var halihazırda öğrencisiyle mahkemelik herkes o okulun adınıda biliyor.amann dikkat edin.paranızla rezil olmayın.acaba bir hukukçu bu davanın ne kadar süreceği ile ilgili bi tahminde bulunabilirmi?3 ay 5 ay gibi.
  • 2009 yılına gelmişiz, yasası yok. SHGM, DHMİ gibi kuruluşlar var, ama sorgulanan yok. Soygunu legalize etmişiz. Yasa çıkaracak TBMM ise zaten dokunulmazlık zırhına bürünmüşlerden oluşmuş. Onların çıkaracağı yasalar da böyle oluyor işte. Hapiste yatan hortumcu var mı? Hapiste yatan bir tane belediye başkanı var mı. Bekle ki, iktidardan gitsinler ondan sonra yüce divan işlesin. Ölme eşeğim ölme. Onlar da bunu bildikleri için istedikleri gibi gidiyorlar işte. Legalize olmuşlar.
  • beyler tamam canımız yandı ama abartmayın. Paşa paşa paşa. Milletçe yerden yere vurmaya bayılıyoruz. Paşa bizi dolandırdı da kendine yatlar katlar mı aldı? Bizden rant mı sağladı? Kötü yönetici mi ?? İçinizden biri çıksın desin ki be bu üçkağıtçı Met ailesinin müdürlüğünü ondan daha iyi yaparım. Tufan bey size para göndermesin, siz herhalde cebinizden çıkarır verirdiniz maaşları, yakıt paralarını. Hepimiz okumuş insanlarız, düşünürsek bize asıl geçirenin kim olduğunu görürüz
  • evet şu güzelim memlekette eğer sivil havacılık yasası olsa idi bu kadar kolay at koşturamazdı ortaokul mezunu otobus işletmecisi karektersizler. acaba neye guvenıp bu kadar umursamaz oluyorsunuz? dınsızın hakkından imansız gelır. Az kaldı az. bırkac gune kadar gorursunuz neler olacağını.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

İşte Met Air Uçuş Okulu hakkında açılan davanın dilekçesi:





MET AIR HAKKINDA DOLANDIRICILIK DAVASI AÇILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 15 yıl önce
Davacı Arkadaşlara başarılar dilerim.olayı bir fransız turisten farksız bir şekilde izleyen SHGM ve SHGM yi izleyen ulşatırma bakanlıgınada tebrikleri.uçuş okulu denilince sayılabilecek dolandırı mahitte okullar var.ve halen hiç birşey olmamış gibi görevlerine devam ediyorlar.SHGM göreve.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir kurumun genel mudurusunuy ve patronunuy siyin dedikleriniyi kaale almiyor? emekli generalsiniz? Istifa edin efendim Silah mi dayadilar kafaniza genel mudurluk her ne sartta olursa olsun yapilacaktir diye bi kaide mi var_ bir sucu gorup etkisiz kalmak suca ortak olmak demektir Pasayi savunanlar icin soyledim Umarim en kisa zaman da davaniz gorulur sonuca ulasirsiniz memleketimde dolandiricilik duzenbazlik artik normal birsey oldu yemin ederim utaniyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sorun tabiiki paşa değil ama suçsuz olduğunu kimse söyleyemez. TUFAN SÜER in dediklerine inandı kandı ve bizi de bu yönde kandırdı. ama gerçek sorumlunun TUFAN SÜER olduğunu ve bu işin gizli sorumlusunun da bu okulu denetleme ve yetkilendirme sorumluluğunu barındıran SHGM olduğunu hepimiz biliyoruz. inşallah bu dakikadan sonra bari biz öğrencileri SHGM mağdur olarak kabul ederek yardımcı olmaya çalışır, çünkü onların da eğitimimizin devamı konusunda yokuş yapmalarını ne maddi ne de manevi olarak kaldıracak gücümüz kalmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havayolu camiasında bu ve bunun gibi firmaları maalesef çok gördük, göreceğiz...Hep birileri kullanıldı..Yetki verilmeyen ama çalışan Paşa gb...Sivil Havacılık, eğitim sözleşmeleri,eğitim saatleri vb.takip etmesi gerekir..Yoksa hep birilerinin canı yanacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Emekli Paşa olmak tabiiki suç değil ama Silahlı Kuvvetlerden General/Amiral rütbesiyle ayrılabilmek için yıllarca çalışıp emek vermek, bunun yanında da insan ilişkilerinde tecrübe sahibi olmak gerekir. Eee Sayın Paşam kuvvetteki onca yıldan sonra sivilde ne idüğü belirsiz adamların gaz vermesiyle bu işlere bulaşırsanız gün gelir başınıza olmadık işler açılır. Sivil hayat, askeri hayattan bin kere daha zordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu davanın sonucunu merak ile bekliyorum.inşaallh en kısa zamanda kursiyerler haklarını söke söke alırlar.evet pilotaja başlamak isteyen öteki arkadaşlar met-air in bi tanede daha kardeşi var halihazırda öğrencisiyle mahkemelik herkes o okulun adınıda biliyor.amann dikkat edin.paranızla rezil olmayın.acaba bir hukukçu bu davanın ne kadar süreceği ile ilgili bi tahminde bulunabilirmi?3 ay 5 ay gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
2009 yılına gelmişiz, yasası yok. SHGM, DHMİ gibi kuruluşlar var, ama sorgulanan yok. Soygunu legalize etmişiz. Yasa çıkaracak TBMM ise zaten dokunulmazlık zırhına bürünmüşlerden oluşmuş. Onların çıkaracağı yasalar da böyle oluyor işte. Hapiste yatan hortumcu var mı? Hapiste yatan bir tane belediye başkanı var mı. Bekle ki, iktidardan gitsinler ondan sonra yüce divan işlesin. Ölme eşeğim ölme. Onlar da bunu bildikleri için istedikleri gibi gidiyorlar işte. Legalize olmuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
beyler tamam canımız yandı ama abartmayın. Paşa paşa paşa. Milletçe yerden yere vurmaya bayılıyoruz. Paşa bizi dolandırdı da kendine yatlar katlar mı aldı? Bizden rant mı sağladı? Kötü yönetici mi ?? İçinizden biri çıksın desin ki be bu üçkağıtçı Met ailesinin müdürlüğünü ondan daha iyi yaparım. Tufan bey size para göndermesin, siz herhalde cebinizden çıkarır verirdiniz maaşları, yakıt paralarını. Hepimiz okumuş insanlarız, düşünürsek bize asıl geçirenin kim olduğunu görürüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
evet şu güzelim memlekette eğer sivil havacılık yasası olsa idi bu kadar kolay at koşturamazdı ortaokul mezunu otobus işletmecisi karektersizler. acaba neye guvenıp bu kadar umursamaz oluyorsunuz? dınsızın hakkından imansız gelır. Az kaldı az. bırkac gune kadar gorursunuz neler olacağını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000