04 Haziran 2008, Çarşamba 08:04:55

Merzifon, sivil uçuşlar için gün sayıyor

Uzun süredir sivil uçuşlara açılması gündemde olan Merzifon Havaalanı, artık sivil uçuşlar için gün saymaya başladı...
  • Arkadaşlar merzofion hava alanına hangi firma uçuş yapacak bir bilginiz varmı haberde yer verilmemiş
  • sayın arkadaşlarım çorum iş adamlarının baskısı veye ısrarlı istegi üzere bu hava limanı sivil uçuşlara açılacaktır sayın çorum valisi mustafa toprak,ın açıklama yapması normal degilmi o bölgede sanayı bakımaından çorum çok ileri bir safadadır saygılarımla
  • Amasya'nın bir ilçesi konumundaki Merzifon ile ilgili bir açıklamanın Çorum Valisi'nden gelmesi ilginç değil mi? Amasya'nın bir valisi ya da açıklama yapacak bir valilik basın danışmanı yok mu?

Çorum Valisi Mustafa Toprak, Amasya'nın Merzifon ilçesindeki Merzifon 5. Ana Jet Üssü'nde yer alan havaalanına ilk sivil uçuşun, 12 Haziran Perşembe günü İstanbul'dan gerçekleştirileceğini bildirdi.

Merzifon-İstanbul arasında ilk planda Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerine sefer konulacağını ifade eden Toprak, tarifeli uçuşların ise ilk uçuştan 1 hafta sonra başlamasının gündemde olduğunu belirtti.

Merzifon, sivil uçuşlar için gün sayıyor

Yorumlar

Murat ~ 16 yıl önce
Arkadaşlar merzofion hava alanına hangi firma uçuş yapacak bir bilginiz varmı haberde yer verilmemiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahinbey ~ 16 yıl önce
sayın arkadaşlarım çorum iş adamlarının baskısı veye ısrarlı istegi üzere bu hava limanı sivil uçuşlara açılacaktır sayın çorum valisi mustafa toprak,ın açıklama yapması normal degilmi o bölgede sanayı bakımaından çorum çok ileri bir safadadır saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gazeteci ~ 16 yıl önce
Amasya'nın bir ilçesi konumundaki Merzifon ile ilgili bir açıklamanın Çorum Valisi'nden gelmesi ilginç değil mi? Amasya'nın bir valisi ya da açıklama yapacak bir valilik basın danışmanı yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000