22 Ekim 2016, Cumartesi 09:08:30

Merzifon Havaalanı açılıyor

Merzifon Havalimanı 1 Kasım 2016 Salı günü itibariyle sivil uçuşlara açılıyor.
  • Merzifon Meydan Dallas gibi. Meydan çalışanları protestolara ve tepkilere karşı karşı atağa geçmiş.
  • Bilip bilmeden yorum yapmayın. Öncelikle pistin bakım çalışmaları devam ediyor. Şu an için gece seferlerine uygun olmadığı için gündüze çekildi. Ayrıca daha önceki anketlerde uçak seferleri şu anki saatlerde istendi. Kendinizi düşüneceğinize başkalarını da düşünün. Beğenmediyseniz PGS ile gidin. O sabah saatlerinde gidiyor.
  • bu saat olmamis. eski saat daha iyiydi
  • Bu uçak Almanyaya doğru düzgün bağlantı sağlamıyor. Türk Hava Yollarını protesto ediyorum.
  • Yeni tarife kimsenin işine yaramaz. THY boş gelir boş gider. İstanbul'da tam gün iş görebilmek için iki gece otelde kalmak gerekli. Uçak + 2 gece otel. Önceden aynı gün git, aynı gün gel. Çok iyiydi.
  • THY yolcu istemiyor galiba. Durduk yere neden sefer saatini değiştirdi anlamak mümkün değil. Eskiden olduğu gibi sabah İstanbul'a gidip akşam dönmek istiyoruz. Yönetim uyuma yolcuya sahip çık.
  • Saçma saatlere uçak seferi koyan THY'yi protesto ediyorum.
  • THY yine saçma bir saate saçma bir tarife koymuş. THY bu saatlere sefer koyan, bu saate sefer konulmasını isteyen personelini sorgulasın bence. Daha öncede böyle saçma bir saate değiştirmişlerdi. Sonrasında THY uçak içinde bir anket yaptı ve baktılar ki herkes 23:20 IST-MZH, 05:55 MZH-IST tarifesini istiyor. Yanlıştan döndüler. Sonrasında 23:20 IST-MZH, 05:55 MZH-IST tarifesi başarılı bir şekilde yolcu taşıdı. Meydan kapanınca THY personeli yine boş durmamış ve tarifenin değişmesi için kurcalamış. Bir duyum: YEREL PERSONEL GECE UÇAK GELMESİNİ VE YATIYA KALMASINI İSTEMİYOR. SEBEP İSE THY PERSONELİ GECE ÇALIŞMAK İSTEMİYOR. ++++ İLAVE: BU TARİFE PGS'NİN İŞİNE YARAR. ACABA birileri THY'nin kazanmasını istemiyormu ?
  • Bakkal dukkani gibi havaalani. Umarim ILS'i vardir. THY gecmiste cok ucak kaybetti boyle koy gibi alanlara ucmakta israrci oldugu icin.
  • THY öğlen inmiş, PGS sabah saatlerinde.. Sis hadisesi karşısında bakalım kac divert ve iptal yasayacak PGS?

Merzifon Havalimanı 1 Kasım 2016 Salı günü itibariyle sivil uçuşlara açılıyor.

Pist genişletme çalışmaları nedeniyle 1 Haziran 2016 tarihinde bakıma alınan havaalanında 5 aylık aranın ardından uçuşlar yeniden başlıyor.

UÇUŞ SAATLERİ  DEĞİŞİYOR

Türk Hava Yolları (THY)’nın Merzifon Havalimanı’na düzenleyeceği uçuş seferlerinin saatlerinin değiştiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre haftanın her günü Merzifon’a uçuş gerçekleştirecek olan THY uçaklarının İstanbul’dan hareket saatinin 12.05’e, dönüş saatinin ise 14.30’a alındığı bildirildi.

Öte yandan Merzifon’a haftada 4 gün uçuş planlayan Pegasus Havayolları’nın ise pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri saat 08.35’te İstanbul’dan hareket, saat 10.25’te ise dönüş seferi düzenleyeceği kaydedildi. Pazar günleri ise saat 07.35’te İstanbul’dan kalkacak olan uçağın saat 09.25’te tekrar Merzifon’dan havalanması planlanıyor. (corumhakimiyet)

Merzifon Havaalanı açılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

meydan ~ 7 yıl önce
Merzifon Meydan Dallas gibi. Meydan çalışanları protestolara ve tepkilere karşı karşı atağa geçmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorumluya ~ 7 yıl önce
Bilip bilmeden yorum yapmayın. Öncelikle pistin bakım çalışmaları devam ediyor. Şu an için gece seferlerine uygun olmadığı için gündüze çekildi. Ayrıca daha önceki anketlerde uçak seferleri şu anki saatlerde istendi. Kendinizi düşüneceğinize başkalarını da düşünün. Beğenmediyseniz PGS ile gidin. O sabah saatlerinde gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anketçi ~ 7 yıl önce
Anketi bildiğine göre sen kesin THY çalışanısın. (IP numarandan anlaşılır elbet ;) İstasyon ve meydan çalışanlarınca sahte olarak yapılan anketten bahsediyorsan, Genel Müdürlük sahte anketten haberdar olunca uçak içi anketi yapıldı. Sonrasında gerçek yolcuların istediği 23:20 geliş, 05:55 gidiş tarifesine geçildi. :) Gerçek yolcu 05:55 Merzifon gidiş, 23:20 İstanbul dönüş istiyor. Gece çalışmak istemeyen ve/veya çalışamayan durmasın Merzifon meydanda. Anlayan anlar. ;) anlamayan yandaşları da umarım bir gün anlar. ;)
çorumluya ~ 7 yıl önce
Kimse PGS ile uçmak zorunda değil sanane ?
gurbet ~ 7 yıl önce
bu saat olmamis. eski saat daha iyiydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
köln ~ 7 yıl önce
Bu uçak Almanyaya doğru düzgün bağlantı sağlamıyor. Türk Hava Yollarını protesto ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorum ~ 7 yıl önce
Yeni tarife kimsenin işine yaramaz. THY boş gelir boş gider. İstanbul'da tam gün iş görebilmek için iki gece otelde kalmak gerekli. Uçak + 2 gece otel. Önceden aynı gün git, aynı gün gel. Çok iyiydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorumlu ~ 7 yıl önce
THY yolcu istemiyor galiba. Durduk yere neden sefer saatini değiştirdi anlamak mümkün değil. Eskiden olduğu gibi sabah İstanbul'a gidip akşam dönmek istiyoruz. Yönetim uyuma yolcuya sahip çık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorumlu ~ 7 yıl önce
Saçma saatlere uçak seferi koyan THY'yi protesto ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MZH ~ 7 yıl önce
THY yine saçma bir saate saçma bir tarife koymuş. THY bu saatlere sefer koyan, bu saate sefer konulmasını isteyen personelini sorgulasın bence. Daha öncede böyle saçma bir saate değiştirmişlerdi. Sonrasında THY uçak içinde bir anket yaptı ve baktılar ki herkes 23:20 IST-MZH, 05:55 MZH-IST tarifesini istiyor. Yanlıştan döndüler. Sonrasında 23:20 IST-MZH, 05:55 MZH-IST tarifesi başarılı bir şekilde yolcu taşıdı. Meydan kapanınca THY personeli yine boş durmamış ve tarifenin değişmesi için kurcalamış. Bir duyum: YEREL PERSONEL GECE UÇAK GELMESİNİ VE YATIYA KALMASINI İSTEMİYOR. SEBEP İSE THY PERSONELİ GECE ÇALIŞMAK İSTEMİYOR. ++++ İLAVE: BU TARİFE PGS'NİN İŞİNE YARAR. ACABA birileri THY'nin kazanmasını istemiyormu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meydan ~ 7 yıl önce
İddialar çok ciddi. Derhal THY'nin soruşturma açması lazım.
Selim ~ 7 yıl önce
Bakkal dukkani gibi havaalani. Umarim ILS'i vardir. THY gecmiste cok ucak kaybetti boyle koy gibi alanlara ucmakta israrci oldugu icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 7 yıl önce
ILS var
. ~ 7 yıl önce
O kadar kotu olsaydi orasi askeri üs olmazdi takilma sen köy diye
.. ~ 7 yıl önce
Merzifon en önemli askeri üslerden biri, ne köyünden bahsediyosun
Airports ~ 7 yıl önce
Dünyanın en gelişmiş ucaklarının inebilecegi bir askeri üs orası. Gönlün rahat olsun.
Hasan ~ 7 yıl önce
Köy senin adındır. Hadi işine. Bilmeden de konuşma. İLS de var askeri üs te var. Ama sen nerden bileceksin klavye delikanlısı cahil.
ILS ~ 7 yıl önce
ILS'in antenleri bile var. Lazımmı ? Ağzı olan konuşmuş
bakkal dükkanı ~ 7 yıl önce
Merzifon Havaalanı 2008 yılından bu yana THY'nin %80-90 dolulukla her gün uçtuğu bir havaalanıdır. Pegasus ise haftada 4 gün uçmaktadır. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın
Saatler Hk ~ 7 yıl önce
THY öğlen inmiş, PGS sabah saatlerinde.. Sis hadisesi karşısında bakalım kac divert ve iptal yasayacak PGS?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000