09 Ağustos 2014, Cumartesi 08:50:02

MERKÜR HAVACILIK İLE PROAIR İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALADI

Türkiye’nin lider havacılık firmalarından Merkür, Avrupa’nın en büyük havacılık firmalarından olan ProAir Charter ile işbirliği anlaşması imzaladı.
  • Sektöre hayırlı olsun,ülkeye döviz girdisi saglayacaktır
  • Merkür kargo charter ve hem 2011 de Libya tahliyesinde, hemde bugünlerde Libya, Irak tahliyeleri ile pazardaki kalitesini gösterdi. Şimdi avrupalı partnerle avrupa pazarına ve özel uçak pazarında da mevcut bilgi ve tecrubeleri ile girerek hem rekabet hem de kalite getirecektir. İş birliğinin hem taraflar hem de Türkiye havacılığı için hayırlı olmasını dilerim. Yabancılardan sonra sanırım bir Türk markası yaratacaklar charter pazarında. Tebrik ederim

Hali hazırda havaalanlarında temsil ve gözetim, turizm, kargo ve uçak kiralama alanlarında faaliyet gösteren Merkür bu servislere ilave olarak ProAir ile birlikte on-board kurye, uçak satış ve filo yönetimi servislerini verme imkânına sahip oldu.

Merkür CEO’su Güler Din konu hakkında şunları söyledi: “Bu anlaşma ile birlikte gücümüzü arttırdık ve dünya çapında bir marka olma yolunda ilk adımlarımızı atmış olduk. ProAir ile kalite ve hizmet anlayışımız örtüşüyor. Her iki markanın ’da birbirine sağlayacağı değerli katkılar var ve geleceğe dair birlikte planlama yapmak konusunda hem fikiriz. Bu doğrultuda ilk hedefimiz 2015 Haziran tarihine kadar birlikte Özel Uçak İşletmek ve Satış Pazarlama faaliyeti yürütmek için ortak bir firma kurarak VIP uçak işletmeciliği yapmak.”

ProAir kurucu ortağı ve Genel Direktörü Thomas Godau ise "Merkür’ün sahip olduğu yapı ve anlayışa sahip, Avrupa standartlarında, bir Formula 1 arasından daha hızlı servis reaksiyon veren bir ortağımız olması, havacılık alanında büyümemize katkı sağlayacaktır. Bu yeni ortaklık her iki firmanın da Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da yerleşik müşterilerine havacılık, kargo ve yolcu uçak kiralama, tarifeli uçuşlar, VIP ve büyük gövde yolcu uçakları, uçak alım/satımı ve hatta bu uçakların işletmesi, bakımı alanlarının hepsinde yüksek seviye servis vermelerine imkân sağlayacaktır" dedi.

Thomas Godau ayrıca bu işbirliğini kişisel olarak da kendisini motive ettiğini ve heyecanlandırdığını belirtti.

MERKÜR HAVACILIK İLE PROAIR İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALADI

Yorumlar

tebrikler ~ 10 yıl önce
Sektöre hayırlı olsun,ülkeye döviz girdisi saglayacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
User ~ 10 yıl önce
Merkür kargo charter ve hem 2011 de Libya tahliyesinde, hemde bugünlerde Libya, Irak tahliyeleri ile pazardaki kalitesini gösterdi. Şimdi avrupalı partnerle avrupa pazarına ve özel uçak pazarında da mevcut bilgi ve tecrubeleri ile girerek hem rekabet hem de kalite getirecektir. İş birliğinin hem taraflar hem de Türkiye havacılığı için hayırlı olmasını dilerim. Yabancılardan sonra sanırım bir Türk markası yaratacaklar charter pazarında. Tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000