19 Aralık 2008, Cuma 11:05:43

Merak edilen sorular bu akşam yanıt bulacak

Airport TV’de ekranlara gelen ve Ali Kıdık’ın sorularıyla havacılık gündeminin nabzını tuttuğu ‘Sorun Cevaplasın’ bugün BTA Catering Genel Müdürü Saadettin Cesur'u konuk ediyor.
  • SAYIN THY VE AİRPORTHABER YÖNETİCİLERİ TGS Turkish Ground Service ŞİRKETİNİN ORTAĞI KİM OLDU HAVAŞ,IN EN YÜKSEK TEKLİFİ VERDİĞİ HALDE NEDEN HALA RESMİ BİR AÇIKLAMA GELMİYOR THY YÖNETİMİNDEN BÜTÜN HAVALİMANI BU KONUYU MERAK EDİYOR BAYRAM SEYRANDA KOSKOCA BİR HAFTADA BİTTİ THY ,NİN ORTAĞI KİM İDARE HANGİ TARAFTA OLUCAK PROSÜDÜRLER NEDİR ARTIK ANLATMANIN ZAMANI GELDİ GEÇİYOR BİLE ARTIK MİLLETİ MERAKTAN ÇATLATMAYIN RİCA EDİYORUZ BUGÜN AÇIKLAMAYI YAPIN ARTIK SAYGILAR SUNARIM.
  • Bakalım catering firmaları nasıl. Kullandıkları malzemelerde bakalım tazelik ve titz önemli

Saadettin CesurAirport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık’ın hazırlayıp sunduğu ‘Sorun Cevaplasın’ programı bu akşam, “Faaliyet gösterdiğimiz alanda çok ciddi bir büyüme var. Biz ekip olarak farklı dünya tatlarını Türkiye’deki müşterilerimize sunabilen nadir kuruluşlardan birisiyiz. Ancak benimsediğimiz hizmet anlayışı, ürünlerimizin üretiminde kullandığımız malzemelerin kalitesi ile kendimizi bu alanda rakipsiz lider olarak görüyoruz. Bu sayede kendi sektörümüze adımını büyük harflerle yazdırıyoruz” diyerek iddialı açıklamalarda bulunan BTA Catering Genel Müdürü Saadettin Cesur'u ağırlıyor.

Birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla havacılığı değerlendiren ‘Sorun Cevaplasın’ programı siz izleyicilerin de sorularıyla gündem belirlemeye devam ediyor.

‘Sorun Cevaplasın’ bu akşam 21.00’de canlı yayında Airport TV ekranlarında olacak.

Programa sorularınızla aktif olarak katılmak için air yazıp 2030’a tüm GSM operatörlerinden SMS gönderebilirsiniz

Merak edilen sorular bu akşam yanıt bulacak

Yorumlar

TURKISH ~ 15 yıl önce
SAYIN THY VE AİRPORTHABER YÖNETİCİLERİ TGS Turkish Ground Service ŞİRKETİNİN ORTAĞI KİM OLDU HAVAŞ,IN EN YÜKSEK TEKLİFİ VERDİĞİ HALDE NEDEN HALA RESMİ BİR AÇIKLAMA GELMİYOR THY YÖNETİMİNDEN BÜTÜN HAVALİMANI BU KONUYU MERAK EDİYOR BAYRAM SEYRANDA KOSKOCA BİR HAFTADA BİTTİ THY ,NİN ORTAĞI KİM İDARE HANGİ TARAFTA OLUCAK PROSÜDÜRLER NEDİR ARTIK ANLATMANIN ZAMANI GELDİ GEÇİYOR BİLE ARTIK MİLLETİ MERAKTAN ÇATLATMAYIN RİCA EDİYORUZ BUGÜN AÇIKLAMAYI YAPIN ARTIK SAYGILAR SUNARIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 15 yıl önce
Bakalım catering firmaları nasıl. Kullandıkları malzemelerde bakalım tazelik ve titz önemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000