30 Ocak 2009, Cuma 11:13:50

Merak edilen sorular Bolukçu'ya sorulacak

Her hafta birbirinden farklı konu ve konuklarla Cuma akşamlarına damgasını vuran "Ali Kıdık'la Sorun Cevaplasın" bu hafta Onur Air Genel Müdürü Şahabettin bolukçu'yu konuk ediyor.
  • Sayın Sahabettin Bolukcu Pilot yetiştirmekten ziyade yer operasyonunda çalışan Onur Aır personelinin eğitim seviyesini de yükseltmeli bence.Gelişime çok ihtiyaçları var.
  • sayın airport haber ve airport tv yöneticileri. iş yoğunluğundan programı kaçırıyoruz. lütfen programın videosunu sitenizde yayınlayınız. başarılarınızın devamını dileriz

Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık'ın hazırlayıp sunduğu, birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla her hafta havacılığı değerlendiren ‘Sorun Cevaplasın’ programı siz izleyicilerin de sorularıyla gündem belirlemeye devam ediyor.

Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu'nun konuk olarak katılacağı ‘Sorun Cevaplasın’ bu akşam 21.00’de canlı yayında Airport TV ekranlarında olacak.

Merak ettiğiniz soruları Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu'ya sormak için air yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra 2030’a tüm GSM operatörlerinden SMS yoluyla gönderebilirsiniz.

Merak edilen sorular Bolukçu'ya sorulacak

Yorumlar

BUĞRA ~ 15 yıl önce
Sayın Sahabettin Bolukcu Pilot yetiştirmekten ziyade yer operasyonunda çalışan Onur Aır personelinin eğitim seviyesini de yükseltmeli bence.Gelişime çok ihtiyaçları var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başkan ~ 15 yıl önce
sayın airport haber ve airport tv yöneticileri. iş yoğunluğundan programı kaçırıyoruz. lütfen programın videosunu sitenizde yayınlayınız. başarılarınızın devamını dileriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000