03 Şubat 2013, Pazar 17:44:42

MENZİR'E SON VEDA...

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Ulaştırma Bakanlarından Necdet Menzir son yolculuğuna uğurlandı.
  • Cenabı allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar diliyorum

Solunum yetersizliği ve kalp durması nedeniyle kaldırıldığı hastanede 5 ay tedavi gören Necdet Menzir, dün hayatını kaybetmişti. Uzun süre İstanbul Emniyet Müdürlüğü yapan Ulaştırma eski Bakanı Menzir’in cenazesi bugün Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından Fatih Camii’nde getirildi. İkindi namazını müteakip düzenlenen cenaze namazını İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran kıldırırken, törene Menzir’in ailesi ve yakınları başta olmak üzere İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, eski Gaziantep Belediye Başkanı Celal Doğan, işadamı Zeynel Abidin Erdem, eski bakanlar ve çok sayıda emniyet güçleri ile sevenleri katıldı.

Cenazede üzgün olduğu görülen Hüsamettin Cindoruk, “Büyük hizmetleri var. Allah rahmet eylesin. Üzgünüm” dedi.

Eski Gaziantep Belediye Başkanı Celal Doğan ise “Ulaştırma bakanlığında çok ciddi gayretleri oldu. Gaziantep Havaalanı konusunda çok ciddi gayretler sarf etti. Güvenilir, dost bir adamdı, namert değildi. Sözünün eriydi. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır diliyorum” diye konuştu.

İşadamı Zeynel Abidin Erdem ise “Ehli sünnet cemaatinin de cemiyet başkanlığını yaptı. Ülke adına hayırlı işler yaptığını gördük. Zamansız bir vefattı. Hepimiz üzgünüz. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” şeklinde konuştu.

Kılınan cenaze namazının ardından Necdet Menzir’in cenazesi defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığına götürüldü.

MENZİR'E SON VEDA...

Yorumlar

bir dost ~ 11 yıl önce
Cenabı allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000