13 Ekim 2009, Salı 06:24:51

Memurlar grev yapacak... Peki, uçuşlar ne olacak?

Memur sendikaları birlikte eylem kararı aldı. 650 bin memur 25 Kasım günü iş bırakacak. Tüm Türkiye'de hayat duracak.
  • ARTIK CİDDİ ANLAMDA SESLER YÜKSELMELİ.ŞİMDİYE KADAR GEREKTİĞİ GİBİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GEREKTİĞİ GİBİ HAREKET EDİLMEDİĞİ İÇİN İŞLER BU NOKTAYA GELDİ.ARTIK YAPILAN YANLIŞLARA DAHA DA GEÇ KALMADAN DUR DEYİP MEMLEKETİMİZİ BU HALE GETİRENLERE DUR DEMENİN VAKTİ GELDİ DE GEÇİYOR BİLE.HAYDİ TÜRKİYEM GÖSTER KENDİNİ.

Hükümetin 2010 yılı için maaş zamlarını açıklamasını bekleyen memurlar, eylem kararı aldı. Türkiye Kamu- Sen ve KESK bir günlük iş bırakma eyleminde ortak hareket etmeyi kararlaştırırken, Memur-Sen kendi eylemlerini yapacağını duyurdu. KESK ve Türkiye Kamu Sen'e bağlı yaklaşık 650 bin memur, 25 Kasım Çarşamba günü iş bırakacak ve bir gün hayat duracak.

ULAŞIM BİTECEK

KESK Genel Başkanı Sami Evren, Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız ile birlikte yapacakları ortak iş bırakma eylemine ilişkin bilgi verdi. Buna göre toplam 650 bin memurun katılacağı grev, okul, hastane, tren, uçak, havaalanı gibi kamu hizmetinin verildiği tüm işyerlerinde geçerli olacak. Greve doktorlar da katılacak ve Çarşamba günü sadece acil servisler çalışacak. Ambulans hizmeti dahi verilmeyecek.

(Takvim)

Memurlar grev yapacak... Peki, uçuşlar ne olacak?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ARTIK CİDDİ ANLAMDA SESLER YÜKSELMELİ.ŞİMDİYE KADAR GEREKTİĞİ GİBİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GEREKTİĞİ GİBİ HAREKET EDİLMEDİĞİ İÇİN İŞLER BU NOKTAYA GELDİ.ARTIK YAPILAN YANLIŞLARA DAHA DA GEÇ KALMADAN DUR DEYİP MEMLEKETİMİZİ BU HALE GETİRENLERE DUR DEMENİN VAKTİ GELDİ DE GEÇİYOR BİLE.HAYDİ TÜRKİYEM GÖSTER KENDİNİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000