28 Aralık 2009, Pazartesi 11:03:18

Melih Gökçek uçak kaldırıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Alanyalı işadamı Mehmet Şahin, 26 Ocak 2010 tarihinde yapılacak olan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanlığı seçimi öncesinde, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu`na destek için 2 ayrı uçak kaldıracak...
  • SN.Mehmet ŞAHİN,e ve Belediye Başkanımız Sn.Hasan SİPAHİOĞLU,na çağrı , arkadaşımızın dediği gibi lütfen bu uçakları Gazipaşa Havaalanından kaldırın!
  • ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNUN GARİBAN ÇOCUKLAR İÇİN TAHSİS EDİLEN PARALARI İLE ANAP KONGRESİNE KENDİ ADINA ÇELENK GÖNDEREN BU HAYSİYET VE ŞEREF TİMSALİ YİĞİT DELİKANLIDAN TAM BEKLENECEK HAREKET.AMA HAKKINI DA VERMEK LAZIM TAM ANKARALILARA LAYIK ADAM.BAKSANIZA BUNCA REZALET ORADA DURURKEN HALA BUNU BAŞKAN SEÇERLERSE ARTIK ONLARIN AĞLAMAYA HAKKI YOK.
  • arkadaşım tamam belki dediklerinde haklı olabilirsin ama uçak düşmesi için beddua etmen senin daha kötü bir insan olduğunu gösterir.insanları ne olursa olsun sevelim!
  • vatandaştan aldığınız haksız vergilerle kaldırın bakalım uçakları...inşallah o uçaklar yere inmez hiçte bizde kurtuluruz sizden
  • Son dönemde Ankara'nın heryerinde şehirin aldığı 1. lik ödülü görülüyor. Başkanlık seçimine gidecekleri konseyin verdiği ödül... Sayın! Gökçek bu iş ile bu kadar çok ilgileniyorsa bir daha düşünün derim...altından başka birşey çıkar.
  • Umarim bu ucaklari Gazipasa'dan kaldirirlar.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

2010 yılında el değiştirecek olan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) başkanlığı seçimlerinde Mevlüt Çavuşoğlu`na destek vermek için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek uçak kaldıracak. Gökçek`le birlikte 200 işadamı ve siyasetçi 25. Ocak 2010 tarihinde Strazburg`da olacak.

ALANYA SEVDALILARI

Öte yandan İşadamı ve eski AKP İlçe Başkanı Mehmet Şahin`de Alanya Sevdalıları Grubu olarak harekete geçti. Şahin ve arkadaşları  200 kişilik uçak kiralayarak Çavuşoğlu`na destek verecekler. Başkan Hasan Sipahioğlu, Kaymakam Hulusi Doğan ve bir çok işadamının bu heyette bulunacağı öğrenildi. Sayının artması halinde 2`ci bir uçak kiralanacak.

Haber Alanya

Melih Gökçek uçak kaldırıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
SN.Mehmet ŞAHİN,e ve Belediye Başkanımız Sn.Hasan SİPAHİOĞLU,na çağrı , arkadaşımızın dediği gibi lütfen bu uçakları Gazipaşa Havaalanından kaldırın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNUN GARİBAN ÇOCUKLAR İÇİN TAHSİS EDİLEN PARALARI İLE ANAP KONGRESİNE KENDİ ADINA ÇELENK GÖNDEREN BU HAYSİYET VE ŞEREF TİMSALİ YİĞİT DELİKANLIDAN TAM BEKLENECEK HAREKET.AMA HAKKINI DA VERMEK LAZIM TAM ANKARALILARA LAYIK ADAM.BAKSANIZA BUNCA REZALET ORADA DURURKEN HALA BUNU BAŞKAN SEÇERLERSE ARTIK ONLARIN AĞLAMAYA HAKKI YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım tamam belki dediklerinde haklı olabilirsin ama uçak düşmesi için beddua etmen senin daha kötü bir insan olduğunu gösterir.insanları ne olursa olsun sevelim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vatandaştan aldığınız haksız vergilerle kaldırın bakalım uçakları...inşallah o uçaklar yere inmez hiçte bizde kurtuluruz sizden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Son dönemde Ankara'nın heryerinde şehirin aldığı 1. lik ödülü görülüyor. Başkanlık seçimine gidecekleri konseyin verdiği ödül... Sayın! Gökçek bu iş ile bu kadar çok ilgileniyorsa bir daha düşünün derim...altından başka birşey çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Umarim bu ucaklari Gazipasa'dan kaldirirlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000