05 Kasım 2008, Çarşamba 08:00:56

Meksika'yı yasa boğan uçak kazası!

Meksika İçişleri Bakanı Juan Camilo Mourino'nun içinde bulunduğu uçak Mexico City yakınlarında düştü.

Uçakta Mourino ile birlikte Devlet Başkanı Felipe Calderon'un güvenlik danışmanı Jose Luis Santiago Vasconcelos da bulunuyordu. San Luis Potosi'den havalanarak, başkent Mexico City'e dönen uçaktaki Mourino ile Vasconcelos hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Meksika İçişleri Bakanı Juan Camilo Mourino, Devlet Başkanı Felipe Calderon'un güvenlik danışmanı Jose Luis Santiago Vasconcelos ile birlikte San Luis Potosi'de katıldıkları bir etkinlikten başkent Mexico City'e dönerken, içinde bulundukları uçak henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü. Olayda Mourino ve Vasconcelos'un hayatlarını kaybettikleri belirtildi. İçinde 2'si mürettebat, 6 kişinin bulunduğu uçağın, Mexico City yakınlarındaki lüks bir binaya çarptığı kaydedildi.

Bu arada uçağın düştüğü anda yerde bulunan ve bazıları hareket halinde bulunan 15 araçta yangın çıktığı bildirildi. Mexico City Belediye Başkanı Marcelo Ebrard, olay yerinde 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişinin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ifade etti.

Meksika'yı yasa boğan uçak kazası!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000