12 Kasım 2011, Cumartesi 08:05:43

MEKSİKA'YI SARSAN KAZA...

Meksika İçişleri Bakanı Francisco Blake'i taşıyan helikopterin başkent Meksiko'nun güneyinde düştüğü bildirildi. Bakan Blake'nin kazada öldüğü açıklandı...
  • uyuşturucu kartelleri malesef güney amerika ve meksika da ülkeyi istedikleri gibi yönetirler, genel anlamda ülker aşırı derece de fakir ve yokluk içinde olmaları devletin karşı mücadelesini her zaman zayıflatır..meksika içişleri bakanı da verdiği mücadele sonucu uyuşturucu kartelleri tarafından öldürüldü genel de helicopteri düştü olur ama gerçekte herkes bilir..son 3-4 yılda meksikada devlet uyuşturucu kartellerine karşı inanılmaz karşı mücadele veriyor ama bazen yeterli olmuyor karteller o kadar güçlü ki devletin içindeki bazı kişilerin rüşvet alması görevini kötüye kullanması sonucu devlet gereğince mücadele edemiyor..
  • Meksika uyuşturucu kaçakçılarının hem de en büyük kaçakçıların yaşadığı, para kazandığı üretim yaptığı bir ülke en büyük müşterisi kuzey amerikadır. Amerika ciddi miktarda ekipman ve para yardımı yapıyor meksika hükümetine uyuşturucu ile savaşta. son 10 seneye baktığınızda meksika öldürülen bu ya 3. ya da 4 içişleri bakanıdır neden öldürülen bundan öncenin de özel uçağı düşürüldü. kartel o kadar güçlüki her yerde ve de herkesi satın alma imkanları var helicopteri de düşürdüler öldü gitti adam. kartele karşı kimler ya da kim karşı mücadele ediyorsun onu bir şekilde ortadan kaldırıyorlar kesin olarak. meksika aynı zamanda son derece fakir bir ülke olduğu için kartel kolay şekilde adam satın alıyor..
Meksika İçişleri Bakanı Francisco Blake Mora'nın helikopter kazasında yaşamını yitirdiği bildirildi.
 
Meksika hükümeti tarafından yapılan açıklamada Blake'i taşıyan helikopterin başkent Meksiko'nun güneyinde düştüğü ve bakanın kazada yaşamını yitirdiği kaydedildi.
 
45 yaşındaki Blake, Meksiko'dan ülkenin güneyindeki Morelos'a gidiyordu. Uçakta bulunan diğer 7 kişinin de öldüğü bildirildi.
 
1990'lı yıllarda siyasete atılan Blake, Temmuz 2010'da içişleri bakanı olarak atanmıştı. (Akşam)
MEKSİKA'YI SARSAN KAZA...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
uyuşturucu kartelleri malesef güney amerika ve meksika da ülkeyi istedikleri gibi yönetirler, genel anlamda ülker aşırı derece de fakir ve yokluk içinde olmaları devletin karşı mücadelesini her zaman zayıflatır..meksika içişleri bakanı da verdiği mücadele sonucu uyuşturucu kartelleri tarafından öldürüldü genel de helicopteri düştü olur ama gerçekte herkes bilir..son 3-4 yılda meksikada devlet uyuşturucu kartellerine karşı inanılmaz karşı mücadele veriyor ama bazen yeterli olmuyor karteller o kadar güçlü ki devletin içindeki bazı kişilerin rüşvet alması görevini kötüye kullanması sonucu devlet gereğince mücadele edemiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Meksika uyuşturucu kaçakçılarının hem de en büyük kaçakçıların yaşadığı, para kazandığı üretim yaptığı bir ülke en büyük müşterisi kuzey amerikadır. Amerika ciddi miktarda ekipman ve para yardımı yapıyor meksika hükümetine uyuşturucu ile savaşta. son 10 seneye baktığınızda meksika öldürülen bu ya 3. ya da 4 içişleri bakanıdır neden öldürülen bundan öncenin de özel uçağı düşürüldü. kartel o kadar güçlüki her yerde ve de herkesi satın alma imkanları var helicopteri de düşürdüler öldü gitti adam. kartele karşı kimler ya da kim karşı mücadele ediyorsun onu bir şekilde ortadan kaldırıyorlar kesin olarak. meksika aynı zamanda son derece fakir bir ülke olduğu için kartel kolay şekilde adam satın alıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000