07 Mayıs 2009, Perşembe 16:07:25

Meksika uçuşlarındaki ambargo genişliyor

Domuz gribinin en yoğun yaşandığı ülke olan Meksika'ya yönelik turlarını askıya alan TUI, Thomson ve First Choice gibi büyük tur operatörleri, bu ülkeye yönelik turları başlatma tarihini erteledi...

Domuz gribinin en yoğun yaşandığı ülke olan Meksika'ya yönelik turlarını askıya alan büyük tur operatörleri bu yöndeki kararlılıklarını sürdürüyor.

Daha önce Cancun ve Cozumel'e yönelik turlarına 8 Mayıs'ta tekrar başlayacaklarını duyuran Thomson ve First Choice, turların başlangıç tarihini 12 Mayıs'a erteledi. Tur operatörlerinin Cancun and Cozumel'e yönelik olarak planladıkları tüm uçuşlar da 12 Mayıs'a kadar iptal edildi.

Cancun veya Cozumel'e rezervasyonu olan müşteriler seyahatleri ile ilgili ücretsiz tarih veya destinasyon değişiklği yapma hakkına sahip olacaklar. Tur operatörleri müşterilerine tatillerini tamamen iptal etme olanağı da sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Meksika'ya olan turların tamamını askıya aldığını açıklayan Thomas Cook da alınan kararda bir değişiklik olmadığını açıkladı. Thomas Cook tarafından yapılan açıklamada 12 mayıs'a kadar askıya alınan turların Meksika genelini kapsadığı ve önümüzdeki günlerde oluşacak duruma göre yeniden karar verileceği belirtildi.

Meksika uçuşlarındaki ambargo genişliyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000