10 Eylül 2016, Cumartesi 10:17:16

Mehmet Nane Pegasus'un yolcu ve filo hedefini açıkladı

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Nane, Türkiye'nin bu yılın 7 ayında zor bir dönemden geçtiğini belirterek "Türkiye belki kısa vadede bir şeyler kaybetmiş olabilir ama uzun vadede geleceğini, özgürlüğünü, demokrasisini kazandı." dedi.
  • Nane 2 günde sektörü çözmüş ahkam da kesiyor. Sonra pegasus niye dünyanın en kötü havayolları arasında diye soruyoruz. E buyrun işte cevap burada
  • Resmin bir bölümünde sadece ben mi bir B747 burnu gibi bir çıkıntı görüyorum yoksa siz de görüyor musunuz? Görenler kimler?
  • Tamam çok pahalı bilette vr ama çok ucuzada var şu unutulmasınkiii eğerkiii pist yoğunluğu göze alınarak ucuslar azaltılıp ona göre zamanında operasyon yapmaya çalışılırsa alırsınız bileti rüyanızda. Binersin otobüse gidersin gideceğin yere. Bigün izleyin uçağın geldiği an ve boarding başlama anını nasıl canla başla çalışan ekibi var 20 dakikada dönüşe hazır ve bizleri alıyorlar uçağa. Pahalıda ucuzda hep pegasusa binerim 1 saate yemek yemeyip yastıksız uçarım.
  • Hacıı bu şirketi seviyorum.. vizyonu misyonu belli diğerleri gibi mayın değil.
  • mehmet bey iyiki geldi şirkete. bircok sey değiştiğini görüyoruz. Uçaklarda geliyor.. Doluluk oranıda gayet iyi. Kabin ekipleri olarak elimizden geleni yapıyoruz. Tabiki aralarında hala kendini bilmez arkadaslar var. tez zamanda temizlenmesi dileği ile..
  • Yav nane molla iscinin hakkini ver bos gundem yapma bu dunyada isin is oteki tarafta bakalim nasil hesap vercen
  • Izmir base'i büyütüp ilave ucak seferleri konulup Izmir Teknige alim bekliyoruz dört gözle...
  • Bu ülkede uçmak istediğim tek havayolu şirketi. Dinamik,Delikanlı, yalakalığa değil yaptığın işe bakan, sağlığım elverdiği sürece bir parçası olmak istediğim yer.
  • memnuniyetsiz yolcu. Kalan 101'in 100'ü şirket çalışanı olduğu için memnun değiliz diyemiyenler. 1 ise meşhur ananasçı FETÖ'cü arkadaş. Evet Toplam 24.000.001 ediyor ve 24 milyonu geçiyor. Burda yalnız tam bilinmeyen, kabak ve patlayan lastik sayıları ile kahvaltıya çağrılanların sayıları.
  • Bunlara bu zamana kadar para kazandirmadigim cok mutluyum.Bu insanlarin sirketinde ucmak istemiyorum kisisel tercihim.

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Nane, Türkiye'nin bu yılın 7 ayında zor bir dönemden geçtiğini belirterek "Türkiye belki kısa vadede bir şeyler kaybetmiş olabilir ama uzun vadede geleceğini, özgürlüğünü, demokrasisini kazandı." dedi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ve çok sayıda havayolu şirketi yetkilisinin yer aldığı "Aviation Festival" isimli havacılık fuarına katılan Nane, düşük maliyetli havayollarıyla ilgili oturumun ardından AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Bu yılın ilk 6 ayında yüzde 10'un üzerinde büyüdüklerine işaret eden Nane, bu yıl sonu hedeflerinin de aynı paralelde olduğunu dile getirdi. Nane geçen yıl 22,3 milyon yolcu taşıdıklarını, bu yılki hedeflerinin ise bu sayıyı 24 milyonun üzerine çıkartmak olduğunu aktardı.

"Kaybettiğimizin bir kısmını kazandık"

Hem yurtiçinde hem de yurtdışında pazar paylarını artırdıklarını dile getiren Nane, Türkiye'de son dönemde yaşananların hedeflerinde değişikliğe neden olup olmadığına ilişkin soruya şu yanıtı verdi:

"Türkiye, 7 ayda zor bir dönem geçirdi. Bundan dolayı Türkiye'ye gelen turistlerde ve Rusya ile yaşanan istenmeyen olaydan dolayı bir azalma oldu ama bu hayatın sonu değil. Türkiye belki kısa vadede bir şeyler kaybetmiş olabilir ama uzun vadede geleceğini, özgürlüğünü, demokrasisini kazandı. İlk defa bu bir sivil toplum hareketidir. Toplum ne dedi? 'Ben benim seçtiklerimin yönetmesini istiyorum, silahla, güçle iktidara gelenlerin değil' dedi. Bu çok çok önemli ve bu olayın etkisi belli bir süre oldu ve geçti. Hükümet çok akıllı bir kararla bayram tatilini 9 gün olarak açıkladı. Bu iç turizme ciddi bir hamle getiriyor. Bu sayede kaybettiğimizin bir kısmını da kazandık. O yüzden sırf güvenlikten dolayı turist kaybı olduğunu zannetmiyorum."

Filoya 9 uçak daha

Şu anda 76 uçaklarının bulunduğunu ifade eden Nane, bu yıl ise 9 tane yeni Airbus A320neo uçağının filoya ekleneceğine dikkati çekti.

Darbe girişiminin hemen ardından 19 Temmuz'da bu uçakların ilkinin Almanya'nın Hamburg şehrinde satın alındığını anlatan Nane, "Biz orada yabancılara, iş insanları olarak Türkiye'nin demokrasisini anlattık. Bunun anlam ve önemine binaen biz uçağımızın adını 'Demokrasi' koyduk."

Mehmet Nane, yeni destinasyonlarla ilgili ise bugün Bişkek'ten Kaşgar'a uçmaya başladıklarını söyledi.

İstanbul'daki üçüncü havaalanıyla ilgili planlamalarının sorulması üzerine Nane, "Havaalanında açılacak dördüncü pistten, yani 2019-2020'den sonra bize bir fırsat çıkabilir. O gün gelmeden, böyle bir talep oluşmaya başladığında biz kararımızı mutlaka veririz." görüşünü kaydetti.

 

Mehmet Nane Pegasus'un yolcu ve filo hedefini açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Mentol ~ 8 yıl önce
Nane 2 günde sektörü çözmüş ahkam da kesiyor. Sonra pegasus niye dünyanın en kötü havayolları arasında diye soruyoruz. E buyrun işte cevap burada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing 747 ~ 8 yıl önce
Resmin bir bölümünde sadece ben mi bir B747 burnu gibi bir çıkıntı görüyorum yoksa siz de görüyor musunuz? Görenler kimler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tüm ~ 8 yıl önce
fotolarda eller kollar hep bağlı ama B747 bi yolunu bulup kendine yer buluyor çerçevede :)))
Mantık ~ 8 yıl önce
Tamam çok pahalı bilette vr ama çok ucuzada var şu unutulmasınkiii eğerkiii pist yoğunluğu göze alınarak ucuslar azaltılıp ona göre zamanında operasyon yapmaya çalışılırsa alırsınız bileti rüyanızda. Binersin otobüse gidersin gideceğin yere. Bigün izleyin uçağın geldiği an ve boarding başlama anını nasıl canla başla çalışan ekibi var 20 dakikada dönüşe hazır ve bizleri alıyorlar uçağa. Pahalıda ucuzda hep pegasusa binerim 1 saate yemek yemeyip yastıksız uçarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güxel yazmış... ~ 8 yıl önce
Hacıı bu şirketi seviyorum.. vizyonu misyonu belli diğerleri gibi mayın değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyiki geldi ~ 8 yıl önce
mehmet bey iyiki geldi şirkete. bircok sey değiştiğini görüyoruz. Uçaklarda geliyor.. Doluluk oranıda gayet iyi. Kabin ekipleri olarak elimizden geleni yapıyoruz. Tabiki aralarında hala kendini bilmez arkadaslar var. tez zamanda temizlenmesi dileği ile..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron ~ 8 yıl önce
Senin gibi yalakkoyluler nasılsa hosnutsunuz somurulmek ne kadar hosunuza gidiyor dondurmaya devam
apron ~ 8 yıl önce
Yav nane molla iscinin hakkini ver bos gundem yapma bu dunyada isin is oteki tarafta bakalim nasil hesap vercen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 8 yıl önce
Izmir base'i büyütüp ilave ucak seferleri konulup Izmir Teknige alim bekliyoruz dört gözle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 8 yıl önce
Bu ülkede uçmak istediğim tek havayolu şirketi. Dinamik,Delikanlı, yalakalığa değil yaptığın işe bakan, sağlığım elverdiği sürece bir parçası olmak istediğim yer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DLR ~ 8 yıl önce
yi geçemedim, TK'ya giremedim demiyor da, bıt bıt bıt, bıt bıt bıt. Kim inanır, Kadir İnanır.
Komik ~ 8 yıl önce
Ucmamaniz gereken tek havayolu
F/O ~ 8 yıl önce
İyide DLR a hiç girmedimki yani TK ya hiç başvurmadım. Direk başladım. Bilmeden işkemeden sallama
F/O'ya ~ 8 yıl önce
Dedik ya yememiştir DLR'a girmek.
DLR'ye ~ 8 yıl önce
Kardeşim adam başvurmadım diyor, sen illaki bir şey bulacaksın ya yememiştir diyorsun, herkes TK'da uçmayı istemek zorunda mı? Takıyor Atatürk rozetini uçuyor rahat rahat. N'oldu , başka sebepler aklına gelmemişti değil mi!:)))
20:54 şaşkına ~ 8 yıl önce
Orası o rozetin peşinden giden bir yer mi yoksa tepeden okyanus ötesindeki iğdiş papaza ananaslarla sıkı sıkıya bağlı bir yer mi, iyi bir araştır bakalım.
F/O ~ 8 yıl önce
Evlat seni tebrik ederim DLR ı geçmişsin. Senin anlayamadığın şey bazı insanlar pilotajını ispat etmek zorunda değildir ve başvurduğu her şirkete girer. Arkadaşlarım sevdiğim insanlar pgs deydi ısrarla burayı önerdiler bende sadece buraya başvurdum ve girdim. Yaklaşık 2 yıldır bulunduğum sivil sektörü yaşadıkça ne kadar doğru karar verdiğimi anlıyorum.
F/O ~ 8 yıl önce
Tepesini bilmem ama gövdesi direk o rozetin peşinde.
23.999.900'ü ~ 8 yıl önce
memnuniyetsiz yolcu. Kalan 101'in 100'ü şirket çalışanı olduğu için memnun değiliz diyemiyenler. 1 ise meşhur ananasçı FETÖ'cü arkadaş. Evet Toplam 24.000.001 ediyor ve 24 milyonu geçiyor. Burda yalnız tam bilinmeyen, kabak ve patlayan lastik sayıları ile kahvaltıya çağrılanların sayıları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..boule ~ 8 yıl önce
Bunlara bu zamana kadar para kazandirmadigim cok mutluyum.Bu insanlarin sirketinde ucmak istemiyorum kisisel tercihim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000