10 Ağustos 2008, Pazar 08:34:08

Mayorka havaalanı 10 yıldır evi oldu

Alman Bettina (48), yeni bir hayata başlamak için gelip işsiz kaldığı İspanya’nın Mayorka kentinde 10 yıldır havaalanında yaşıyor.
  • Buna benzer olaylar bazı havalimanlarında mevcut. Halka açık bir ortam olduğu için ve 24 saat açık ise, kişiler sakıncalı bir durum teşkil etmedikce çıkarılamaz.Fakat yönetim isterse "sakıncalı davranış" uydurup kişiyi çakarabilir. Neyse, akıl mantık var, hayat devam ederken sen gel havalimanında kal..akıl işi mi?
  • haber için kullanılan fotoğraf AHL gidiş katındaki freeshop değil mi?..eski hali tabi, solda dreama adlı çikolata mağazası, tam karşıda ilerde bazaar..özensiz bir haber olmuş..
  • sayin AHlAYT dogru sölemis, simdiyekadar neden baska hicbir yerde okuyamadik bu ilginc haberi?..hem bukadar uzun bi dönem bi havalinandda kalmak bence gercek olamaz.hem pmi havalimani islemtecisi bukadar da kör olamaz.
  • palma de mallorca sanırım havalimanı.Haber bana göre tamamen yalandan ıbaret 10 yıl cok uzun bir sure ve hiçbir işletme bunu göz ardı edip orada barındırmaz.

İspanya’nın Mayorka Havaalanı’nda Tom Hanks’in başrolünü oynadığı "Terminal" filmi, gerçeğe dönüştü. 10 yıldır burada yaşayan, yolcuların arasında kitabını okuyup kedisi "Mumu"yu besleyen, çamaşırlarını havaalanı tuvaletlerinde yıkayan ve uykusu geldiğinde bekleme salonlarındaki koltuklara kıvrılan Bettina’ya göre Mayorka Havaalanı, hayatta istediği her şeye sahip.

Dönmek istemiyor

1998’de Almanya’daki işinden atıldıktan sonra Mayorka’da yeni bir hayata başlamak isteyen Bettina, parasını da tüketince havaalanına yerleşmiş. Bettina, burada mutlu olduğunu, kesinlikle Almanya’ya dönmek istemediğini söylüyor. Havaalanı sözcüsü, Bettina’nın İspanyol havaalanlarında yaşayan tek insan olmadığını belirtiyor.

Mayorka havaalanı 10 yıldır evi oldu

Yorumlar

Cenap ~ 16 yıl önce
Buna benzer olaylar bazı havalimanlarında mevcut. Halka açık bir ortam olduğu için ve 24 saat açık ise, kişiler sakıncalı bir durum teşkil etmedikce çıkarılamaz.Fakat yönetim isterse "sakıncalı davranış" uydurup kişiyi çakarabilir. Neyse, akıl mantık var, hayat devam ederken sen gel havalimanında kal..akıl işi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dedektif ~ 16 yıl önce
haber için kullanılan fotoğraf AHL gidiş katındaki freeshop değil mi?..eski hali tabi, solda dreama adlı çikolata mağazası, tam karşıda ilerde bazaar..özensiz bir haber olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
sayin AHlAYT dogru sölemis, simdiyekadar neden baska hicbir yerde okuyamadik bu ilginc haberi?..hem bukadar uzun bi dönem bi havalinandda kalmak bence gercek olamaz.hem pmi havalimani islemtecisi bukadar da kör olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AhlAyt ~ 16 yıl önce
palma de mallorca sanırım havalimanı.Haber bana göre tamamen yalandan ıbaret 10 yıl cok uzun bir sure ve hiçbir işletme bunu göz ardı edip orada barındırmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000