28 Ocak 2015, Çarşamba 07:55:38

MARS'A HELİKOPTER GÖNDERECEKLER

ABD Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), kızıl gezegen Mars'a helikopter göndermeye hazırlanıyor.
  • Açıklıyorum, bu projeyi NASA THK dan çalmıştır... Bu proje Osman Yıldırım'ın projesi idi :) :) :)
  • Yahu kardeşim bizziklemeyin şu uzayı. İlla kıyameti getireceksiniz. Oturun, domates üretin, patlıcan üretin, organik tarımda gelecek var. Yeter, illa galaksiye çubuk sokacaksınız. Rahatlık batıyor size.
  • Amerika gibi kucuk ucakciligi, genel havaciligi gelismis butun ulkeler uzaya gidiyor ve insan irkinin gelecegine yonelik cok onemli projeleri gerceklestirebiliyor. Kucuk ucakciligi gelismemis ulkeler ise havacilikta hic bir sey yapamiyor sadece gosteris yapiyor ve kopyaliyor.
  • Mars fırtınalarını dikkate aldığınızda , yüzeydeki tozun ve fırtınaların helikopterde yapacağı aşındırıcı etki , helikopterin çok uzun ömürlü olmasını engelleyecektir. Aslında curiosity üstüne böyle drone yerleştirip, havadan kısa süreli keşifler yaparak curiosity'i de buna göre yönlendirmek daha mantıklı olacaktı.. hem şarj olma hem de fırtına durumuna göre drone kullanılıp , çok daha noktasal görevler yapılabilirdi..Neyse biz yaparız artık..hele şu milli otomobil, milli uçak safalarını hızlıca geçelim , direk milli uzay istasyonu sonrasında neptüne giderek oradaki cemaat okullarını kapatırız inşallah..Mission : search and destroy, target:cemaat
  • Amerika marsa helikopter göndermeyi planlıyor, bizim devleti yöneten gösterişe düşkün politika erkanı da chinook mudur nedir vip helikopter almayı dert edinmiş, kıvır kıvır kıvranıyor. Böylece medeniyette ileri gittiğini sanacaklar herhalde, diğerleri marsa giderken. Yazık yazık.

ABD Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), kızıl gezegen Mars'a helikopter göndermeye hazırlanıyor. NASA tarafından yapılan açıklamada, insansız helikopterin Mars'ta bulunan Curiosity isimli aracın ulaşamadığı yüksekliklerden görüntüler geçeceği belirtildi.

Bunun dışında Curiosity, 2013 Temmuz'dan beri, Mars'ta toplamda 7 bin 100 metre yol aldı. Bu da ayda yaklaşık 400 metrelik mesafeye tekabül ediyor. Helikopterin ise günde 500 metrelik mesafe alması bekleniyor. Ancak helikopterin ne zaman Mars'a gönderileceği açıklanmadı. 

MARS'A HELİKOPTER GÖNDERECEKLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Hırsız Nasa ~ 9 yıl önce
Açıklıyorum, bu projeyi NASA THK dan çalmıştır... Bu proje Osman Yıldırım'ın projesi idi :) :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 9 yıl önce
Yahu kardeşim bizziklemeyin şu uzayı. İlla kıyameti getireceksiniz. Oturun, domates üretin, patlıcan üretin, organik tarımda gelecek var. Yeter, illa galaksiye çubuk sokacaksınız. Rahatlık batıyor size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Amerika gibi kucuk ucakciligi, genel havaciligi gelismis butun ulkeler uzaya gidiyor ve insan irkinin gelecegine yonelik cok onemli projeleri gerceklestirebiliyor. Kucuk ucakciligi gelismemis ulkeler ise havacilikta hic bir sey yapamiyor sadece gosteris yapiyor ve kopyaliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir-Duayen ~ 9 yıl önce
Mars fırtınalarını dikkate aldığınızda , yüzeydeki tozun ve fırtınaların helikopterde yapacağı aşındırıcı etki , helikopterin çok uzun ömürlü olmasını engelleyecektir. Aslında curiosity üstüne böyle drone yerleştirip, havadan kısa süreli keşifler yaparak curiosity'i de buna göre yönlendirmek daha mantıklı olacaktı.. hem şarj olma hem de fırtına durumuna göre drone kullanılıp , çok daha noktasal görevler yapılabilirdi..Neyse biz yaparız artık..hele şu milli otomobil, milli uçak safalarını hızlıca geçelim , direk milli uzay istasyonu sonrasında neptüne giderek oradaki cemaat okullarını kapatırız inşallah..Mission : search and destroy, target:cemaat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farkın Nedeni ~ 9 yıl önce
Amerika marsa helikopter göndermeyi planlıyor, bizim devleti yöneten gösterişe düşkün politika erkanı da chinook mudur nedir vip helikopter almayı dert edinmiş, kıvır kıvır kıvranıyor. Böylece medeniyette ileri gittiğini sanacaklar herhalde, diğerleri marsa giderken. Yazık yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000