19 Mart 2013, Salı 13:01:16

MARDİN HAVALİMANI'NA DEV TERMİNAL

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yapımına devam edilen Mardin Havalimanı yeni terminal binası inşaatı tüm hızıyla sürüyor.
  • arkadaslar biz mardinliler avrupada maraslarin 20 kattidir ve avrupa amerika ve australyada yasayan mardinliler icin büyük havalimani gerekir mardi e , ve mardin tarih sehri turist sayisi gün gitdikce artiyor
  • Kahramanmaraş için yazan arkadaşlar merak etmeyin sadece bina var THY'den başka uçan firma da yok. Hizmetlerden falan bahsetmişler ağzında sakızla görev yapan Çelebi görevlileri var o havaalanında yani üzülmeyin binayla olmuyor o işler. O pist kaç yıl boyunca 6 -7 km kısa kaldı bilginiz var mı kimse sallamadı, hala da çok sallayan yok yatırım varmış gibi gösteriliyor.
  • 2014 yılı yatırım programına alın iç dış hat terminal binaları yapılacak ayrıca pist 3 bin m ye çıkarılacak .gümrük kurulup yurt dısından sefer yapılacak.uydudan indirme sistemi devreye girecek ve akşam uçuşları başlayacak böylelikle sefer sayıları artırılacak.Ama 2014 yılı çok geç neden 2013 programına alınmadı o da siyasetçilerin basiretsizliği.arkadaşların dediği gibi tüm illerin alt yapıları yenilendi koca Maraş iktidara en fazla destek veren 1 milyonluk sanayi şehri afrika görünümlü terminal binası içler acısı.
  • Kahramanmarasi gorme firsatim oldu buyuk bir sanayi sehri ve havaalanlari icler acisi .ahira benziyor terminal binasi ben utandim sahsen ve hic yakistiramadim.devlet neden bu ile yatirim yapmiyor.siyasetcileri uyuyor demekki.
  • Ben şaşıyorum arkadaşlar Kahramanmaraşın başı kelmi acaba? Merkez nüfusu 500.000 kişilik bir Büyükşehirde kümesvari yapıda terminal binası var. Bu ilin milletvekilleri bürokratları ne yapıyor acaba. DHMİ yenilenmedik pist, terminal binası bırakmadığı gibi 3,4 tane de yeni havalimanı yaptı. Halbuki Kahramanmaraş seçimlerde Türkiyede ilk üçe de giriyor ama yatırımla oy arasında ters orantı varmış mı diyelim kıssadan hisse...
  • Kahramanmaras Havalimaninada lazim yeni büyük bir Terminal Binasi

Hava yolculuğu açısından yolcu sayısı her gün artan Mardin'de yeni yapılacak havalimanı terminal binasının kapasitesi 400 bin yolcudan 3 milyon yolcuya çıkması planlanıyor.

Modern teknoloji ile yapılan ve çelik konstrüksiyon ile kaplanan yeni bina 33 bin 150 metrekareden oluşacak. Kasım ayında bitmesi planlanan inşaat işlerinden sonra hizmete açılacak yeni bina ile uluslararası uçuşlar yapılabilecek.

İnşaat işlerine rağmen eski bina aksaklık olmadan hizmet vermeye devam ediyor. Günlük 8 trafik yaşanan limanda uçuş iptali Türkiye ortalamasının altında bulunuyor. Son dönemlerde büyük dönüşümlerin yaşandığı limanda yolcu memnuniyeti dikkat çekiyor. Mardin'de 2011 yılının 6 ayında yolcu sayısı 124 bin iken 2012 yılının 9 ayında yolcu sayısı 281 bine çıktığı bilgisini veren Havalimanı Müdürü Mübarek Bedir, yapılan yatırımın büyüklüğüne dikkat çekiyor. Mardin'de havacılık alanında ciddi bir gelişme yaşandığına dikkat çeken Bedir, yolcu sayısının her gün arttığını vurguluyor. Yapılan tüm yatırımların yolcuların rahatı ver güvenliği için yapıldığını belirten Bedir, "Yeni terminal binamız 33 bin 150 metrekare üzerinde kuruldu. Bu büyük bir terminal binası ve 3 milyon yolcu kapasiteli oldu. Tabi bütün bunlar yolcularımızın emniyetli uçuş ve konforlu uçuş sağlanması adına yapıldı. Bu yatırımlar Mardin'e büyük hizmettir. Mardin turizm şehri olmasını nedeniyle bu tür yatırımları hak ediyor. Kasım ayında bitmesi planlanan terminal binası ve apron ile yurtdışı uçuşlarımızda talepler üzerine olacaktır. Tüm bu yatırımların yapılmasında Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Birdal bey her türlü desteği sağlıyor" dedi. 

MARDİN HAVALİMANI'NA DEV TERMİNAL

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

mardinli ~ 11 yıl önce
arkadaslar biz mardinliler avrupada maraslarin 20 kattidir ve avrupa amerika ve australyada yasayan mardinliler icin büyük havalimani gerekir mardi e , ve mardin tarih sehri turist sayisi gün gitdikce artiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mardin ~ 11 yıl önce
Kahramanmaraş için yazan arkadaşlar merak etmeyin sadece bina var THY'den başka uçan firma da yok. Hizmetlerden falan bahsetmişler ağzında sakızla görev yapan Çelebi görevlileri var o havaalanında yani üzülmeyin binayla olmuyor o işler. O pist kaç yıl boyunca 6 -7 km kısa kaldı bilginiz var mı kimse sallamadı, hala da çok sallayan yok yatırım varmış gibi gösteriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ede ~ 11 yıl önce
2014 yılı yatırım programına alın iç dış hat terminal binaları yapılacak ayrıca pist 3 bin m ye çıkarılacak .gümrük kurulup yurt dısından sefer yapılacak.uydudan indirme sistemi devreye girecek ve akşam uçuşları başlayacak böylelikle sefer sayıları artırılacak.Ama 2014 yılı çok geç neden 2013 programına alınmadı o da siyasetçilerin basiretsizliği.arkadaşların dediği gibi tüm illerin alt yapıları yenilendi koca Maraş iktidara en fazla destek veren 1 milyonluk sanayi şehri afrika görünümlü terminal binası içler acısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istanbullu ~ 11 yıl önce
Kahramanmarasi gorme firsatim oldu buyuk bir sanayi sehri ve havaalanlari icler acisi .ahira benziyor terminal binasi ben utandim sahsen ve hic yakistiramadim.devlet neden bu ile yatirim yapmiyor.siyasetcileri uyuyor demekki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaştım kaldım ~ 11 yıl önce
Ben şaşıyorum arkadaşlar Kahramanmaraşın başı kelmi acaba? Merkez nüfusu 500.000 kişilik bir Büyükşehirde kümesvari yapıda terminal binası var. Bu ilin milletvekilleri bürokratları ne yapıyor acaba. DHMİ yenilenmedik pist, terminal binası bırakmadığı gibi 3,4 tane de yeni havalimanı yaptı. Halbuki Kahramanmaraş seçimlerde Türkiyede ilk üçe de giriyor ama yatırımla oy arasında ters orantı varmış mı diyelim kıssadan hisse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahramanmaras ~ 11 yıl önce
Kahramanmaras Havalimaninada lazim yeni büyük bir Terminal Binasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000