03 Mayıs 2010, Pazartesi 13:15:20

MARANGOZ HATASI PİLOTLAR KİM?

Fikir Fırtınası bu hafta da birbirinden önemli konular masaya yatırıldı. THY’de bir hostesi taciz eden pilot için Oktay Erdağı’nın sözleri geceye damgasını vurdu.
  • Yüz koltuk av altı uçaklarla yapılacak bölgesel hava taşımacılığında KDV oranlarının yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülmesi önerisi çok doğru bir öneridir.
  • Oktay abim budur işte
  • Havacılık bu mudur ???
  • Taciz denilince bunca senelik uçuş hayatımda kabin ekibi olan (kargo uçakları hariç)her şirkette tacizci pilotlar olduğu gibi tacizci hosteslerle karşılaştım.Her sektörde olduğu gibi..Sadece havacılıkta adı pilot-hostes,diğer sektörlerde işveren-sekreter vs...gibi.Bu örnekleri çoğaltmak mümkün olduğu gibi bu olayı d fazlaq büyütmemek gerek.Tek temennimiz bu olayların olmaması ama erkek ve kadının olduğu her iş kolund bunlarla karşılaşacağız.
  • Sadece THY' damı varmış bu tür tacizci pilotlar.Başka şirketlerde hiç olmuyormuymuş?.diğer şirketlerdeki kabin ekipleri yazamıyor omasın işten atılma korkusuyla.Bir anket yapsanıza diğer şirketlerin kabin ekiplerine size kitap yazacak kadar doyurucu bilgiler gelebilir.!!!( bu arada anketi oranlayıp da ,sonucu bizlere de bildirirseniz seviniriz.THY'da 2000'e yakın pilot var oranlarken bunuda göz önüne alırsanız sevinirim.)
  • OO Oktay Bey heoşgeldiniz, SAS deperinden ortada hiç görünmediniz, yoksa söyleceyecek lafınız yo muydu? O zaman neden döndünüz programa, hiç dönmeseydiniz..-:))

Fikir Fırtınası’nda bu hafta THY’deki pilotun kabin memurunu tacizi, Borajet’in bölgesel havacılık girişimi ve Avrupa’nın tek hava sahasını kabul etmesi konuları ele alındı.

Borajet’in fiyat politikası ile ilgili Sefa İnan ve Oktay Erdağı önemli tespitlerde bulundu. Bilet fiyatlarının düşük tutulması gerektiğine vurgu yapılırken maliyetlerin kısılmasının bilet fiyatlarına yansıyacağı kaydedildi.

Borajet’in noter kanalıyla Airport TV’ye ihtarname göndermesi de gecenin ele alınan bir başka konusuydu.

Oktay Erdağı, Türk Hava Yolları’ndaki tacizci pilotlar içinse, ‘ Marangoz hatası’ değerlendirmesini yaptı. Sefa İnan da THY’deki taciz olayının ilk olmadığını bundan sonra da bu tür vakaların yaşanacağını kaydetti.

Avrupa Birliği’nin tek hava sahası olması için sürdürülen çalışmaların ne anlama geldiği de programda ele alınan bir başka konuydu.

1. BÖLÜM


2. BÖLÜM


3. BÖLÜM


4. BÖLÜM


5. BÖLÜM


6. BÖLÜM


7. BÖLÜM


8. BÖLÜM

MARANGOZ HATASI PİLOTLAR KİM?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yüz koltuk av altı uçaklarla yapılacak bölgesel hava taşımacılığında KDV oranlarının yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülmesi önerisi çok doğru bir öneridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Oktay abim budur işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılık bu mudur ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Taciz denilince bunca senelik uçuş hayatımda kabin ekibi olan (kargo uçakları hariç)her şirkette tacizci pilotlar olduğu gibi tacizci hosteslerle karşılaştım.Her sektörde olduğu gibi..Sadece havacılıkta adı pilot-hostes,diğer sektörlerde işveren-sekreter vs...gibi.Bu örnekleri çoğaltmak mümkün olduğu gibi bu olayı d fazlaq büyütmemek gerek.Tek temennimiz bu olayların olmaması ama erkek ve kadının olduğu her iş kolund bunlarla karşılaşacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sadece THY' damı varmış bu tür tacizci pilotlar.Başka şirketlerde hiç olmuyormuymuş?.diğer şirketlerdeki kabin ekipleri yazamıyor omasın işten atılma korkusuyla.Bir anket yapsanıza diğer şirketlerin kabin ekiplerine size kitap yazacak kadar doyurucu bilgiler gelebilir.!!!( bu arada anketi oranlayıp da ,sonucu bizlere de bildirirseniz seviniriz.THY'da 2000'e yakın pilot var oranlarken bunuda göz önüne alırsanız sevinirim.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
OO Oktay Bey heoşgeldiniz, SAS deperinden ortada hiç görünmediniz, yoksa söyleceyecek lafınız yo muydu? O zaman neden döndünüz programa, hiç dönmeseydiniz..-:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000