13 Mart 2012, Salı 12:45:43

MANU TURNEYE ÇIKIYOR İLK DURAK TÜRKİYE

İngiltere'nin en çok şampiyon olan takımı ünvanını elinde tutan Manchester United, kupa ve efsanevi futbolcularıyla turneye çıkıyor. Turne kapsamında Türkiye durağı 15 Mart'ta yapılacak.
  • Bu kuşçuların neymiş böyle kuyruk acısı yahuu... :))
  • manu 6s'yi duyunca mı korkucakmış. bu adamların 40 yıllık yenilmezliğini kim sonlandırmış bi bak istersen tarihe 97 yılına bi bak da ondan konuş arkadaşım. av meselesine gelince gs zaten 12 yıldır o ava çıkıyo ama avlanıp avlanıp geri dönüyo. yazık size hayaller dünyasından yaşamaktan bi türlü vazgeçmiyosunuz :)
  • Aslan mı,köpek mi(pitt bull) anlamadık,sizden bişey. GS için SARACOĞLU son durak.FB farka gidecek.
  • O kuşun zavallı aslanı ne hallere soktuğunu bilmiyor gibisin başka bir dünyada mı yasıyorsun Moskova da iletişim yok sanırım
  • MANU nereye cikarsa ciksin..Galatasaray ismini duymasinlarda..Korkularindan geri donmek zorunda kalirlar.Tarihte alisik olduklari sey zaten GS ismini duymak cehennemi andiriyor onlar icin..Bu hafta sonu ise kus avina cikiyoruz.Bekleyin bizi minik kuslari,Felipe Melo amcaniz geliyor.
Türk Hava Yolları’nın sponsoru olduğu İngiliz futbolunun en başarılı kulüplerinden Manchester United futbol takımı, 19. kez şampiyon olarak, “İngiltere’nin en çok şampiyon olan takımı” rekorunu kırdı.

Takım bu zaferini dünyada 26 noktadaki fanlarıyla paylaşmak üzere, kupa ve efsanevi futbolcu ve yöneticileriyle bir turneye çıkıyor. 15 Mart 2012 tarihinde, 19.00-21.00 saatleri arasında Sait Halim Paşa Yalısı Harem Bahçe’de gerçekleştirilmesi planlanan İstanbul’daki etkinliğe MANU’nun efsane isimlerinde Ronny Johnsen ve Viv Anderson, kupalarıyla birlikte gelecek.
MANU TURNEYE ÇIKIYOR İLK DURAK TÜRKİYE

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu kuşçuların neymiş böyle kuyruk acısı yahuu... :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
manu 6s'yi duyunca mı korkucakmış. bu adamların 40 yıllık yenilmezliğini kim sonlandırmış bi bak istersen tarihe 97 yılına bi bak da ondan konuş arkadaşım. av meselesine gelince gs zaten 12 yıldır o ava çıkıyo ama avlanıp avlanıp geri dönüyo. yazık size hayaller dünyasından yaşamaktan bi türlü vazgeçmiyosunuz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Aslan mı,köpek mi(pitt bull) anlamadık,sizden bişey. GS için SARACOĞLU son durak.FB farka gidecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O kuşun zavallı aslanı ne hallere soktuğunu bilmiyor gibisin başka bir dünyada mı yasıyorsun Moskova da iletişim yok sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
MANU nereye cikarsa ciksin..Galatasaray ismini duymasinlarda..Korkularindan geri donmek zorunda kalirlar.Tarihte alisik olduklari sey zaten GS ismini duymak cehennemi andiriyor onlar icin..Bu hafta sonu ise kus avina cikiyoruz.Bekleyin bizi minik kuslari,Felipe Melo amcaniz geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000