19 Eylül 2017, Salı 09:11:12

Manchester-Larnaka uçağı İzmir'e indi

Manchester-Larnaka seferini gerçekleştiren Jet2 uçağının, arıza nedeniyle İzmir’e zorunlu iniş yaptığı bildirildi.
  • Vizesiz gelebiliyorlar mıydı? Biz avrupaya düşersek almacaktı bize
  • Saçma buluyorum bu Türkiye'den Larnaka'ya uçamama, keza aynı şekilde diğer ülkelerden de Ercan'a uçulamamasını. Siyasi kararlar da bir kaç sene evvel Trabzonspor, Larnaka'ya direkt uçuş yapmıştı maç için. Resmen delmişlerdi yasağı :)
  • iki ulke arasindaki politik sebeplerden dolayi kesinlikle izmirden larnakaya kalkamaz insallahta izin verilip kalkmamistir..olayin detayini tam bilmedim icin bir iddia da bulunmak istemem..ama dogru yapilmasi gereken hareket o ucak izmirden yunanistana yada baska bir ulkeye kalkis yapip oradan Larnakaya ucmasidir..insallah bu konuda ulke olarak eksik kalmamisizdir...!
  • acil inmis inmeseydi yani ne yapak.ayrica rum pasaportu taşiyanlara işkence mi yapilmiş hayir ne olmuş ki..herkes gibi beklemişler saatlerce bu kadar basittir..havayolu sorumluluğundadir yolcular.. ariza olmuş.izmirden rum kesimine gitmemiştir..bu konuda bekleyeceksin havayolu ve rum tarafi ne yapacaksa onu yapsin. direct uçamaz zaten kiçini yirtsa gene olmaz..
  • İzmirden ECN diye kalkmıştır, Larnaka'ya divert etmiştir muhtemelen
  • 1.motor arızası thy tecnic bakti ama gene kendi teknisyenleri geldi pazar gunu 17.00 yolcular bos gelen ucakla gittiler 22.00 civarida ucak kalkis icin izin alip gitti bildigim kadarıyla
  • Kuzey kibris turkiye herzaman oyle kalacak !
  • Bu niye bizim ülkeye inmiş ki divert eden uçaklar Türkiye'ye inmek istemiyor genelde
  • izmirden atinaya gitselerdi sorun düzelir idi . acaba niye uçağı atinaya göndermediler.
  • arıza yaşamışsın atlatmıssın korkmuyosun da ercana ineriz diye mi korkuyosun.. ulan şu milliyetçilik ne lanet bişey

Alithia gazetesi, 5’i Rum olmak üzere 275 yolcu taşıyan B757-200 tipi yolcu uçağının, mekanik arıza nedeniyle İzmir’e indiğini kaydederken, yolcuları İzmir’den Larnaka’ya taşıyacak diğer uçağın gelmesinin 10 saati bulduğunu ve bu süre içerisinde Rum yolcuların, aileleriyle iletişime geçememeleri nedeniyle karmaşa yaşandığını yazdı.

Haberde, yolcuların Larnaka’ya 24 saat sonra varabildikleri belirtildi.

Gazete, Türk makamları, Rum Hükümeti makamları ve İzmir’deki Yunan Konsolosluğu arasında istişareler yapıldığını kaydederek; yolcuların İzmir’den Ercan Havalimanı’na uçmak istemediklerini belirttiklerini, Türk yetkililerin ise uçağın İzmir-Larnaka arasında direkt uçuş yapmasını istemediğini iddia etti.

Habere göre, KİPE’ye (Rum Haber Ajansı) açıklama yapan Rum Dışişleri Bakanlığı Kriz Yönetim Birimi Sorumlusu Maria Mihail, kendilerine, Jet2 şirketi tarafından başka bir uçak gönderileceği konusunda bilgilendirme yapıldığını; “uçağın Ercan Havalimanı’na inmesi gibi bir durum olur mu diye korktuklarını, ancak böyle bir durum yaşanmadığını” kaydetti.

Manchester-Larnaka uçağı İzmir'e indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

xx ~ 6 yıl önce
Vizesiz gelebiliyorlar mıydı? Biz avrupaya düşersek almacaktı bize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal Havacı ~ 6 yıl önce
Saçma buluyorum bu Türkiye'den Larnaka'ya uçamama, keza aynı şekilde diğer ülkelerden de Ercan'a uçulamamasını. Siyasi kararlar da bir kaç sene evvel Trabzonspor, Larnaka'ya direkt uçuş yapmıştı maç için. Resmen delmişlerdi yasağı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ruslan ~ 6 yıl önce
iki ulke arasindaki politik sebeplerden dolayi kesinlikle izmirden larnakaya kalkamaz insallahta izin verilip kalkmamistir..olayin detayini tam bilmedim icin bir iddia da bulunmak istemem..ama dogru yapilmasi gereken hareket o ucak izmirden yunanistana yada baska bir ulkeye kalkis yapip oradan Larnakaya ucmasidir..insallah bu konuda ulke olarak eksik kalmamisizdir...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
acil inmis inmeseydi yani ne yapak.ayrica rum pasaportu taşiyanlara işkence mi yapilmiş hayir ne olmuş ki..herkes gibi beklemişler saatlerce bu kadar basittir..havayolu sorumluluğundadir yolcular.. ariza olmuş.izmirden rum kesimine gitmemiştir..bu konuda bekleyeceksin havayolu ve rum tarafi ne yapacaksa onu yapsin. direct uçamaz zaten kiçini yirtsa gene olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma ~ 7 yıl önce
İzmirden ECN diye kalkmıştır, Larnaka'ya divert etmiştir muhtemelen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB ~ 7 yıl önce
1.motor arızası thy tecnic bakti ama gene kendi teknisyenleri geldi pazar gunu 17.00 yolcular bos gelen ucakla gittiler 22.00 civarida ucak kalkis icin izin alip gitti bildigim kadarıyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serefsizler ~ 7 yıl önce
Kuzey kibris turkiye herzaman oyle kalacak !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Divert ~ 7 yıl önce
Bu niye bizim ülkeye inmiş ki divert eden uçaklar Türkiye'ye inmek istemiyor genelde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yunana ~ 7 yıl önce
izmirden atinaya gitselerdi sorun düzelir idi . acaba niye uçağı atinaya göndermediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ay çok korktuk ~ 7 yıl önce
arıza yaşamışsın atlatmıssın korkmuyosun da ercana ineriz diye mi korkuyosun.. ulan şu milliyetçilik ne lanet bişey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milliyetçilik iyidir. ~ 7 yıl önce
Milliyetçilik kötü birşey değildir kardeşim. Ait olduğun ulusun çıkarlarını gözetmektir. Irkçılıkla karıştırmamak lazım...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000